2777
2789

من از شوهرم خیانت دیدم و برای هرکس حرف میزنم یک تعدادی همش میگن تو کم کاری کردی ک خیانت کرده

درحالی ک من هرکاری از دستم بر میومد براش کردم

خیلی اعصابم خورد میشه وقتی این حرفو میزنن

من ده باید چیکار کنم ک خیانت نکنه

چرا راجع به مشکلاتش باهام حرف نمیزنه

کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان 

مامانم میگه بچه نیاوردی خیانتکرد

از اون طرف یکی میگه بهش ندادی خیانت کرد مردا بنده زیر شکم و شکمن

یکی میگه اشپزی نکردی براش خب وقتی سرکاره من باید چیکار کنم؟؟

یکی میگه حتما اخلاقت خوب نبوده رفته سراغ یکی دیگه

خب چرا نمیگین ک شوهرم لاشی و کثافط و اشغاله

کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم عصبانی نشو اونا نمیدونن که بعضی مردا متاسفانه ب خانمایی که خیلی پرکاری میکنن هم بی تعهدی میکنن . کلا تو رابطه با مردا خیلی خوبم باشی درست نیست

حد اعتدال

شما حتما زیادی براش خوب بودی و بهش مادرگونه محبت و خدمت کردی....

ان شاءالله خدا قلبت رو شاد کنه درد بدیه امیدوارم زودتر التیام پیدا کنی عزیزم❤️✨🌱

گوه خوردن این حرف رو میزنند اصلا خیانت هیچ توجیحی نداره

یک درصد اگه شما کم کاری هم کردی باشی بازم طرف حق خیانت کردن نداره که فکر نکنم این کارو کرده باشید

کلا مردم دنبال بهانه هستند که تقصیر رو بندازن گردن ما خانوم چون تو فلان کارو نکردی بهت خیانت شد

نمی گن طرف لاشی بود که خیانت کرد

یه جا نوشته بود : به لبخندم اعتماد نکن، غمگینم💔                      

واقعا تعجب داره چرا بعضی از جوون های حالایی هنوز چندسالی از ازدواجشون نگذشته میرن دنبال تنوع طلبی؟ درزمان های قدیم اگر یک آقا هم دنبال تنوع بود 30 چهل سالی از ازدواجش گذشته بود شما فکر نمی کنید این فضای مجازی وچراغ سبز نشان دادن بعضی از خانم ها باعث این معضل شده.