2777
2789
عنوان

موندن با همچین آدمی کار درستیه❓

81 بازدید | 16 پست

دوستم حدودا ۵ ساله که با یه نفر توی رابطست و همدیگه رو دوس دارن ولی جدیدا میگه یه سری چیزا اذیتش میکنن.

مثل اینکه پسره خونه و ماشین نداره، شغل داره ولی درآمد خوبی نداره یا اینکه چهره و هیکلش معمولیه مثلا خیلی لاغره و باشگاه هم نمیره حتی به زور و کلی داستان...

صدشو براش میزاره از لحاظ اخلاقی به شدت خوبه و تا حالا از گل کمتر بهش نگفته یا اذیتش نکرده و بسیار با شعوره.

حالا چند وقته بهم میگه ازش جدا بشم من میگم نکن😅

نظر شما چیه؟ شما بودید میساختید یا جدا میشدید؟

احتمالش هست که بعدا بتونه شرایطو درست کنه چون تلاش میکنه اما خب الان ذهن دوستم بدجور بهم ریخته🤦🏻♀️

•یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻‍⚕️💊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا وقتی از اول شرایطشو میدونست چرا باهاش رفت تو رابطه😑

منم همینو میگم، میگه خیلی از اوایل رابطه پیشرفت کرده ولی بازم نگرانه که طرفش نتونه از پس زندگی بر بیاد.

منم همینو میگم، میگه خیلی از اوایل رابطه پیشرفت کرده ولی بازم نگرانه که طرفش نتونه از پس زندگی بر بی ...

وایییییی عصبی شدم😶

اصلا همچین ادمایی رو درک نمیکنم

اولین باره که دلم میخواد حق به یه پسر بدم

اسمم ماهینه صدام میزنن ماهی

من بودم بخاطر پول کسی رو ول نمیکردمنامردیه

دقیقا اونم همچین ادمی که انقدر وابستشه.

میگه فقط بخاطر پول نیست و میترسه که در آینده نتونه یه سری چیزای لازم برای ازدواج رو فراهم کنه.

وایییییی عصبی شدم😶اصلا همچین ادمایی رو درک نمیکنم اولین باره که دلم میخواد حق به یه پسر بدم

پسره واقعا دوسش داره و صدشو میزاره براش

میگه مشکلم اینه که حرف گوش نمیده

مثلا کارایی میکنه که ممکنه سرمایشو از دست بده یا به فکر رسیدن به خودش و استایلش نیست... من بهش گفتم درست میشه🥲