2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همه تاپیکاتونو خوندم چون خیلی دوست دارم زندگی افرادی که مهاجرت کردند رو بدونم😁

ببخشید به نظرتون پزشکی همچنان رشته خوبیه برای مهاجرت به امریکا ؟( اگه یک روزی ترول بن اوکی بشه )

اخه شنیدم ایلان ماسک گفته تا دوسال دیگه ربات جراح میسازه ، یعنی همه کاراشو ربات انجام میده؟

و اینکه بهترین رشته ها برای مهاجرت به امریکا کدوما هستن ؟ چه از نظر تحصیلی چه کاری

من همه تاپیکاتونو خوندم چون خیلی دوست دارم زندگی افرادی که مهاجرت کردند رو بدونم😁ببخشید به نظرتون پ ...

عزیزم🤍

والا با این شرایط بعید میدونم به این زودی بردارن قانونشو

خوبه ولی معادل سازیش سخته خیلی بجز این مورد بله مابقیش خوبه

حالا بسازه هم به این زودی ها وارد کار نمیشن درضمن شما خودتون به یه ربات اعتماد میکنید بیاد جراحیتون کنه؟

بعضی مشاغل جایگزین کردن ربات به جاشون اصلا کار راحتی نیست طول میکشه

اگه اینطوری فکر کنیم بقیه مشاغل خطر بیشتری دارن

چه امریکا چه هرجای دنیا تخصصای IT رو خیلی خوب پذیرش میکنن و کلا حوزه هوش مصنوعی

عزیزم🤍والا با این شرایط بعید میدونم به این زودی بردارن قانونشوخوبه ولی معادل سازیش سخته خیلی بجز ای ...

درسته

ما دوسال پیش میخواستیم اقدام کنیم انقدر معطل کردیم که این قانونم اومد فکر نمیکنم تا حداقل 10 سال دیگه هم برداشته بشه چون احتمالا بعدی جی دی ونس باشه😑

ممنونم ازتون

عزیزم🤍والا با این شرایط بعید میدونم به این زودی بردارن قانونشوخوبه ولی معادل سازیش سخته خیلی بجز ای ...

قبلا با ویزای niwمیشد اومد حتی با وجود ترول بن اما الان همونم برداشتن

امیدوارم یک روز این قانون برداشته بشه..

درسته ما دوسال پیش میخواستیم اقدام کنیم انقدر معطل کردیم که این قانونم اومد فکر نمیکنم تا حداقل 10 س ...

عزیزم خواهش میکنم

امیدوارم زودتر برداشته بشه شما هم برسید به خواستتون

قبلا با ویزای niwمیشد اومد حتی با وجود ترول بن اما الان همونم برداشتنامیدوارم یک روز این قانون برداش ...

دقیقا

هرروز که میگذره سختگیری ها بیشتر میشه

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز