2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حدودا ۶ ساله دوستیمعلتش اینه که دوستم شخصیت درستی ندارهانگار با من وارد یه رقابت فرضی شده

نمیدونم ایا بهت وابسته شده یا نه

ولی من نظرم اینه نظر رک و راستتو بهش بگی نه حالت بی ادبانه مثلا اروم اروم اول یه حال احوال بپرسی بعد بگی یچیز میخوام بهت بگم اینجوری:تو این چند سال دوست خوبی بودی خوبیایی هم داشتی که بابتش قدر دانم اما راستشو بخوای نمیتونم با یکی از اخلاقات کنار بیام و اذیتم میکنه این موضوع میخوام باهات صحبت کنم راجعش و میخوام اگه میشه بدون دعوا و دردسر ارتباطمونو کم کم قطع کنیم که اینطور به نفع هردومون هست

یکم میترسم وگرنه خیلی وقت پیش اینکارو میکردمدوستم با یکی سر لج افتاده بود خیلی اذیتش کرد

از بلاک کردن چرا میترسی

سعی کن دیگه اون ادمم نبینی

ما دونفریم بخاطر این تاپیک ها دچار اختلافه🌝

نمیدونم ایا بهت وابسته شده یا نهولی من نظرم اینه نظر رک و راستتو بهش بگی نه حالت بی ادبانه مثلا اروم ...

مشکلی نداری بهت درخواست بدم بیشتر صحبت کنیم دربارش؟

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

هیچوقت ظاهر رو نبین هیچوقت از کجا معلوم دروغ نگه

نمیدونم شاید سادم باور میکنم

ولی متوجه شدم که محیط اینجا با محیطی که من تو دانشگاه و فامیل و بیرون داشتم خیلی فرق میکنه

اینجا یجوریه که رسما هر کیو میبینی با سن ۱۶-۱۷-۱۸ ازدواج کرده حالا کاری ندارم اصلا به من چه😐

ولی خب چی کنم ادمم بعضی وقتا حسمیکنم لابد عقب افتادم

از بلاک کردن چرا میترسی سعی کن دیگه اون ادمم نبینی

باید همین کارو کنم

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

نه درخواست بده صحبت میکنیم

مرسی گلم

نمیدونم شاید سادم باور میکنمولی متوجه شدم که محیط اینجا با محیطی که من تو دانشگاه و فامیل و بیرون دا ...

عقب نیفتادی

اتفاقا ادم های موفق کسایی ان که دیر ازدواج میکنن

اول خودشون به یه جایی میرسن یعد فکر ازدواجن

هرچی بیشتر پیشرفت کنی پسرا بیشتر از خداشونه

باهات باشن

ما دونفریم بخاطر این تاپیک ها دچار اختلافه🌝