2777
2789

با اجازه استاتر میخواستم بدونم کوفته تبریزی باید چجوری ری درست کنم که گوشت چرخ کرده کم بخواد؟

و خیلی دلم ناگت مرغ میخواد دوست دارم درست کنم اما ماکروفر ندارم پنیر پیتزا هم از این سفیدا دارم که بهم چسبیدن نمیدونم مال کیه اگه کسی بلده لطفا یادم بده دلم میخواد غذاهای جدید درست کنم اما از ترس همسرم نمیتونم میخوام دل جرئت پیدا کنم این دوتاشو یاد بگیرم خیلی غذاهام تکراری شدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه باحال من مواد غذایی زیاد ندارم نمیتونم چیزای خوب درست کنم تنها کاری که بتونم کنم ریش ریش کردن سین ...

تنوع غذایی ام لازمه برحال... همین خوراک مرغ معمولی ۱۰ ۱۵ نوع داره...

۵۲۰۵💍✨

تنوع غذایی ام لازمه برحال... همین خوراک مرغ معمولی ۱۰ ۱۵ نوع داره...

فعلا وضع مالیشان خوب نیست هیچی نمیگیره با همین سبد کالا و سیب زمینی پیاز مادرش دارم سر میکنم مجبورم غذاهایی بر اساس سیب زمینی بچینم همین گوشت مرغ مادرم برام میاره از تهران

اگه همسرت برای نهار نمیاد درست کن یا شام برای همسرت غذای جداگانه بپز

غذای جداگانه که واقعا اعصابم نمیکشه با دوتا بچه کوچیک ناهار هم صبح پا میشم درست میکنم برای همسرم با خودش میبره زیاد تر درست میکنم برای ناهار بچه ها واسه همینه نمی تونم زیاد برا خودم درست کنم قبل بچه ها بیکار بودم دو مدل غذا درست میکردم ولی از وقتی باردار بچه دار شدم دیگه درست نکردم

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره