2777
2789
عنوان

خواهرم خیلی مزاحم روابطمه

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 31 پست
اره متاهل هم هستدوس پسرم دارهیبار بش میگم این پسره کیهمیگ به تو چ حسودبعد منه مجرد بدبخت یبار تجربه ...

خواهر بزرگتر منم همین با این که چند ساله ازدواج کردیم هر کی خونه خودشه به من حسودی میکنه اون روز بهش گفتم فرش خریدم گوشی رو بدون خداحافظی قطع کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نزار خبچجور فلجت کرد؟خب حسادت کنه باعث نمیشه که جلوت گرفته بشه!! تو کار خودتو بکن

عزیزم تو شرایط نیستی

حسادت میکنه مانع میشن نمیذارن بهش برسی

الان امیدی ندارم

میدونم حسادت میکرد ک دیده بشم

چن سالش بودمنم برا همین نمیذاشتن مستقل شم 🤣اینقدر فشار میخورم جلو پیشرفتم گرفتن

ایشون چون پزشک شده بودن از همون سالکی که این دانشجو پزشکی بود خیلی بهش حسادت میکردن این دوتا خواهر برادر کلی خواستگار خوب داشت حتی بعضی ها جایگاه های شغلی خیلی خوبی داشتن از خلبان و دکتر و رئیس و مهندس و اما خواهر برادره مادر پدره رو گول میزدن اون مادر پدرشونم پیرن گول میخوردن تند تند خواستگاراشو رد میکردن تا این شد 30 سالش همینجوری مجرد دیگه بالاخره به خودش اومد گفت شما نذاشتین من ازدواج کنم خواستگارامو همه رد کردین بعدش چندماه بعد یک خواستگار خوب براش اومد اینم خوشش اومد عاشق هم شدن دیگه اونا دوباره رضایت ندادن اینام با هم فرار کردن بعدش رفت از دادگاه حکم گرفت بدون اجازه پدر ازدواج کرد سنشم بالا بود دیگه واسه همین فک کنم حکم دادن الانم باهم زندگی میکنن شوهرش مهندسه

با خویشتنم خوش است.زین پس من و من...

خواهر بزرگتر منم همین با این که چند ساله ازدواج کردیم هر کی خونه خودشه به من حسودی میکنه اون روز بهش ...

دشمنن

از ادم حسود فاصله بگیر

زندگی ادمو ازش میگیره

خودم متاهل باشم کلا دور میشم از هم خبر نداشته باشیم

تازه ترم ۱ دانشگاهامروز کلی گریه کردمک جلو موقعیتم گرفتن نتونستم ب خودم برسم ک حداقل چیزی پیدا شه خو ...

من بهت راهکار دادم .اونارو عملی کن

وقتی ببینه سرد شدی ازش .به خودش میاد

نه حرف بزن باهاش .نه بگو بخند.هروقتم دیدیش ی سلام خشکو خالی بده بعدم بگو درس دارم برو تو اتاق محلش نکن

سعی کن مامانتو با محبت بکشی سمت خودت

ایشون چون پزشک شده بودن از همون سالکی که این دانشجو پزشکی بود خیلی بهش حسادت میکردن این دوتا خواهر ب ...

همین بلا سر منم میارن

منتها خوب شد اون دکتر شد

من هنوز هیچی نشدم

منم خواستگار خوبام ازم میگیرن مجبورم مجرد بمونم

چون میدونم از قصد میکنه تا زندگیم خراب کنه

من دخالت نمیکنم اصنولی یبار گفتم گفتن به تو چ 😐

وا 😑😑😑

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

همین بلا سر منم میارنمنتها خوب شد اون دکتر شدمن هنوز هیچی نشدم منم خواستگار خوبام ازم میگیرن مجبورم ...

نزار دخالت کنن یدفعه میبینی سنت میره بالا و خواستگارات همه میرن یذره مقتدر باش

نزار دخالت کنن یدفعه میبینی سنت میره بالا و خواستگارات همه میرن یذره مقتدر باش

منم استرس اینو دارم

نمیدونم باید چکار کنم

دوس دارم برم شهر دور هم باشم پیش اینا نباشم

الانک تازه داره ۲۴ سالگیم پر میشه

اینقدر ازش بدم میاد دوس دارم بلایی بگیرتش

منم استرس اینو دارمنمیدونم باید چکار کنمدوس دارم برم شهر دور هم باشم پیش اینا نباشمالانک تازه داره ۲ ...

چرا اینقدر حسادت میکنه؟کوچیکتره؟ لابد دلش یه خواستگاری چیزی میخواد اصلا نزار از روابطت آگاه بشه فقط با مادرت در میون بزار اگر مادرت درکت نمیکنه تا جدی نشده به کسی نگو

چرا اینقدر حسادت میکنه؟کوچیکتره؟ لابد دلش یه خواستگاری چیزی میخواد اصلا نزار از روابطت آگاه بشه فقط ...

متاهله خبر مرگش

حتی نذاشتن برم سرکار تو جامعه باشم

همش خونه

نمیدونم چرا دلش نیست با کسی اوکی شم

همش دخالت و حسادت میکنه

منم وقتی موقعیت خوب بوده نمیتونم با حسادت این زندگی خودمو خراب کنم