2777
2789
عنوان

دندون پزشکی بودم امروز

197 بازدید | 15 پست

برای اولین بار ذوق کردم هزینش کم شد به نسبت

من رو ۳۰-۴۰ حساب میکردم

شد ۱۵

بعد با خودم فکر کردم ۱۵ میلیون فاکینگگگ تومن برای نیم ساعت کار خیلی گرونه

و باز غمگین شدم🥲😂😂

مامان دوتا گل پسر

چه کاری انجام دادی شد ۱۵ تومن!?️

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی بازم ایران خیلی ارزون هست واسه خدمات پزشکیخیلی ها از خارج میان ایران واسه کار دندون و پزشکی

اره دقیقا

ن کار به مقایسه کشورای دیگ ندارم

کلا گرونه

مامان دوتا گل پسر

ولی بازم ایران خیلی ارزون هست واسه خدمات پزشکیخیلی ها از خارج میان ایران واسه کار دندون و پزشکی

نه عزیزم پول ما بی ارزشه برا اونا ارزون در میاد وگرنه وقتی پایه حقوق رو ۱۵بعد یه دندون درست کردنم ۱۵چه ارزونی

نه عزیزم پول ما بی ارزشه برا اونا ارزون در میاد وگرنه وقتی پایه حقوق رو ۱۵بعد یه دندون درست کردنم ۱۵ ...

اون که اره پول ما ارزش نداره ولی من فک میکردم بیشترشه

مامان دوتا گل پسر

مردم ایران تنها انسانایی هستن که برای یه کراتین کردن موهاشون ۱۰-۱۲ تومن شایدم بیشتر قیمت دستم نیست جیرینگی کارت میکشن میرن تازه عزیزم عشقم هم میگن برای ویزیت پزشک یه قرون دو قرون میکنن میشینن حساب کتاب حقوق پزشک رو میکنن😂

مردم ایران تنها انسانایی هستن که برای یه کراتین کردن موهاشون ۱۰-۱۲ تومن شایدم بیشتر قیمت دستم نیست ج ...

من کراتین نکردم

کلا ارایشگاه نمیرم اجازه دارم بگم گرون شد یا ن😅😅😅

من چکار به درامد پزشک دارم دختر خوب ، نوش جونش ، میگم برا درامد ما گرونه 😂

مامان دوتا گل پسر