2789
عنوان

سرطان رحم

389 بازدید | 12 پست

سلام خانوما علایم سرطان رحم چیه؟

من پریودم ده رووز عقب افتاد بدون هیچ دردی بعد خونریزیم شروع شد ولی مقدارخون نسبت به همیشه کم بود بعدش ترشحات قهوه ای تیره داشتم ازمایش بارداری دادم منفی بود رفتم دکتر مامایی منو معاینه کرد گفت دهنه رحمت تمیز تمیز هیچ عفونتی نداری ترشح قهوه ایم ام نداری چیکار کنم الان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😕الان فكر كردى دور از جون سرطان دارى؟

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
اره دقیقا

دیگه اینکارو نکن😒

تو گوگل بزنی سر درد دارم نیم ساعته جواب میده خدای نکرده سرطان مخچه گرفتی😐😐گوگل همینجوریه اصلا مسایل پزشکی رو سرچ نکن

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

لعنتی خیلی بده گوگل..یعنی دردایی که نداری هم میگیری از تلقین

اره منکه وسواس شدید بیماری دارم 

پریشب بعد از رابطه یکم لک دیدم زدم تونت نوشته بود سرطان رحم

چند سال مرفتار ایدز بودم الانم ام اس بعضی مریضیا میاد و میره این لا به لا 

میزنی تو نت که ببینی چاره دردت چیه میزنه شما یا ایدز داری یا سرسان یا تومور یا ام اس

سالها دویدمو نرسیدم 💔

یه متخصص خوب آنکولوژی می شناسم دکتر معصومه صابریان 

برای درمان سرطان رحم میتونی پرتو درمانی کنی یا شیمی درمانی باید ببینی که چقدر تشدید شده . شاید اصلا راحت درمان بشه 

نگران نباش