2777
2789
عنوان

هدیه نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 41 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

درسته عزیزم منم همین رو میگم به خاطر همین از اولش هم من سبک گرفتم که بعدها هم بتونم همون اندازه برای ...

دمت گرررممممم من جوگیر شدم رفتم به سنگین برداشتم

در واقع به نیم ست بود که همش یه زنجیر بود بعد مثلاً روی دستبند و گردنبند یه مستطیل بود اسمشو انگلیسی خوشگل نوشته بودن که مثلاً تا ۵ سال میتونه استفاده کنه ولی قربونش برم دستاش چین چینی بودن به دنیا اومد اندازش بود

گوشواره ولی اینطوری نگرفتم یه جفت نگین دار که نگینش بعداً کم نشه از وزنش گرفتم کوچولو مال نوزادی

عه آفرین خیلی زرنگی ولی این که میگم الان ۲۶ ساله طلا فروشی داره بعد گفت روشایی که قبلاً میزدیم و فرق ...

اره تو آشناها دیدم که خریدن و تقلبی بوده. ولی من خودم از این سکه ها تازگی ها نخریدم. آخرین بار که خریدم تقریبا ۴ سال پیش بود و الانم همرو فروختم

من نهایت بتونم همون ۱ گرم یا یکمی بیشتر بخرم

من واسه نینی مون به نیم ست گرفتم که همش یه زنجیر بود به جز مثلاً روی دستبند و گردنبند یه مستطیل بود اسمشو انگلیسی خوشگل نوشته بودن که مثلاً تا ۵ سال میتونه استفاده کنه ولی قربونش برم دستاش چین چینی بودن به دنیا اومد اندازش بود

گوشواره ولی اینطوری نگرفتم یه جفت نگین دار که نگینش بعداً کم نشه از وزنش گرفتم کوچولو مال نوزادی