2777
2789
عنوان

هدیه نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 96 بازدید | 41 پست
برم ببینم، چیز سبک گیرم میاد

عزیزم از این طلا لیزری ها میتونی بگیری سبک دارن مثل پلاکی چیزی.

طلافروشی معتبر باشه حتما

جنگل سوخته را وعده باران ندهید....                                            🤦با وعده های دروغین فریبمان ندهید و امیدوارمان نکنید 🤦خسته ایم خسته 🥱😤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مجبوری طلا بدی به همون گرمی که به بچه داداشت دادی عزیزم درسته گرونه ولی خوب فرق میشه منم دوسال پیش ب ...

منو چی میگی که واسه بچه برادرم ۹ گرم گرفتممممممم تازه اون موقع مجردم بودم سرکار میرفتم گرفتم

الان یکی دیگه از زن داداشام بارداره از الان دارم پول جمع میکنم بشه ۸ گرم بگیرم حداقل

چون واقعاً خیلی زشته به بچشون این حسو میدن که بی ارزشه

و طلا همیشه گرون بوده اون موقع مثلاً گوشت ۲۰۰ بود طلا ۷ بود الان گوشت شده ۱ طلا ۱۲

دقیقا یادم نیست فک کنم ۱ گرم و ۱۰۰ سوت اینا بود. همون تقریبا ۱ گرم درنظر میگیرم

سکه اینا نگیر من یکی از فامیلامون طلا فروشه انقدر این تقلبی ها دیگه شبیه اصل شدن و دیگه فرقای اونا رو ندارن دو بار سرش کلاه رفته

اره دیدم تو بعضی طلافروشی ها. همون مناسب نوزاد هست

من واسه یکی از فامیلای دورمون مامان بابام پستونک طلا گرفتن ببین همه چیش پستونک بود روش یه دایره داشت که از طلا بود

که طلاش ۲ گرم اینا بود

این که استفاده نمیشه فقط یادگاری میمونه و تزیینی

منو چی میگی که واسه بچه برادرم ۹ گرم گرفتممممممم تازه اون موقع مجردم بودم سرکار میرفتم گرفتم الان یک ...

درسته عزیزم

منم همین رو میگم به خاطر همین از اولش هم من سبک گرفتم که بعدها هم بتونم همون اندازه برای بقیه بگیرم

جنگل سوخته را وعده باران ندهید....                                            🤦با وعده های دروغین فریبمان ندهید و امیدوارمان نکنید 🤦خسته ایم خسته 🥱😤
من تا حالا سرم کلاه نرفته. ولی دیدم اکثرا تقلبی بودن

عه آفرین خیلی زرنگی ولی این که میگم الان ۲۶ ساله طلا فروشی داره بعد گفت روشایی که قبلاً میزدیم و فرقشونو میفهمیدیم واسه یه سری تقلبیا جواب نمیده