فرفره_جادو مدیر استارتر عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 2510 عنوان برای جوش صورت تون چیکار میکنید 71 بازدید | 15 پست پوستم پر جوش هورمونی شدهصورت من جوش بزنه جاش گود و لک میشه چی خوبه بزنم جای جوش نمونهدکتر برام اکنومیس نوشته اما اینجا راضی نبودن آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟ 1404/10/08 | 19:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
00broken00 عضویت: 1402/10/12 تعداد پست: 5721 یهویی جوش زدی یا کلا مستعد جوش بودی؟ یا مث ملکه راه برو یا جوری راه برو ک انگار برات مهم نیس ملکه کیه!
باااااانوووووو۷۶ عضویت: 1401/05/29 تعداد پست: 1091 منم جدیدا جوش زیر پوستی زیاد میزنم نمیدونم چیکارکنم
فرفره_جادو مدیر استارتر عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 2510 یهویی جوش زدی یا کلا مستعد جوش بودی؟ تقریبا یهوییقبلاً دوماهی یک جوش میزدمحالا پر جوش شده هرکس میبینه میگه صورتت چی شده آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟
00broken00 عضویت: 1402/10/12 تعداد پست: 5721 تقریبا یهوییقبلاً دوماهی یک جوش میزدمحالا پر جوش شده هرکس میبینه میگه صورتت چی شده منم دقیقا همینجوری شدم بنظرم از درون باید کاری کنی مشکل هورمونی برطرف کنی اینکه بخای پماد و روتین بزنی فایده نداره یا مث ملکه راه برو یا جوری راه برو ک انگار برات مهم نیس ملکه کیه!
النحیط عضویت: 1404/08/19 تعداد پست: 1369 کسی راهکاری داشت لطفا لایک کنه *انسان نیمه اول عمرش را سر غرورش میجنگد و نیمه دوم عمرش به دنبال چیزهایی میافتد که بخاطر غرورش از دست داده.*"آلبر کامو"
فرفره_جادو مدیر استارتر عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 2510 منم جدیدا جوش زیر پوستی زیاد میزنم نمیدونم چیکارکنم من دیر رفتم دکتر پوستم داغون شدهحالا دکتر یک ژلی نوشته نمیدونم بگیرم نگیرم گرونهبعضیا هم راضی نبودن آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟
فرفره_جادو مدیر استارتر عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 2510 منم دقیقا همینجوری شدم بنظرم از درون باید کاری کنی مشکل هورمونی برطرف کنی اینکه بخای پماد و روتین بز ... پلی کیستیک دارم مشکل هورمونی هستتا مشکلم برطرف بشه طول میکشه آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟
00broken00 عضویت: 1402/10/12 تعداد پست: 5721 پلی کیستیک دارم مشکل هورمونی هستتا مشکلم برطرف بشه طول میکشه باید رو سبک زندگیت کار کنی یا مث ملکه راه برو یا جوری راه برو ک انگار برات مهم نیس ملکه کیه!
باااااانوووووو۷۶ عضویت: 1401/05/29 تعداد پست: 1091 من دیر رفتم دکتر پوستم داغون شدهحالا دکتر یک ژلی نوشته نمیدونم بگیرم نگیرم گرونهبعضیا هم راضی نبودن دکتر هاهم یه داروهایی میدن تو این گرونی اصلا نمیشه سمتش بری
فرفره_جادو مدیر استارتر عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 2510 باید رو سبک زندگیت کار کنی آره اما سبک زندگی بیشتر برای کسایی که اضافه وزن و مقاومت به انسولین دارن تاثیر دارهمن بخاطر استرسهای شدید هورمونام بهم ریخت آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟
فرفره_جادو مدیر استارتر عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 2510 دکتر هاهم یه داروهایی میدن تو این گرونی اصلا نمیشه سمتش بری هعی خواهر همه چیز گرونهالان این ژلی که نوشته نسبت به برندهای دیگه ارزونهضدآفتاب ارزونش سیصد تومنه دکتر گفت حتما ضدآفتاب بزنم آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟
باااااانوووووو۷۶ عضویت: 1401/05/29 تعداد پست: 1091 هعی خواهر همه چیز گرونهالان این ژلی که نوشته نسبت به برندهای دیگه ارزونهضدآفتاب ارزونش سیصد تومنه دک ... متاسفانه ضد آفتاب اصلا ب من نمیافته بدتر جوش میزنم