2777
2789
عنوان

دورتون بگردم 💔

109 بازدید | 15 پست

کردم خسته شدن واقعا :)) همه عصبی ان و نا امید این اعتراض فقد برای گرونیه دیگ حق ندارید بگید اغتشاش :)) مردم نون ندارن بخورن

ز چهره توان ‌دید رنگ درون /نگردد سیه دل سپید از برون

واقعا حق دارن مردم برا گرونی اعتراض کنن و بااااید هم ترتیب اثر بدن. و مراقب باشن یه عده برا خودشون از آب گل آلود ماهی نگیرن و بذارن صدای به حق اینا شنیده بشه

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهشون حق میدم

وقتی یه مرد خونه از شدت فشار حاضر میشه خودشو زنده زنده آتیش بزنه ولی با شرمندگی خونه نره عمق درد رو نشون میده

کاش زودتر اوضاع درست شه

هر چقدر کمتر بدونی،بیشتر آرومی 💛💌 تپلتونمممم.با این حال خودمو دوست دارم و به خودم احترام میزارم💖اگر بی احترامی یا بی ادبی کردی و جوابی ندیدی به این معنی نیست که اون شخص جوابی نداره به این معنیه که اون شخص با شعور تر از اونه که خودشو در حد تو کوچیک کنه👍🏻

واقعا حق دارن مردم برا گرونی اعتراض کنن و بااااید هم ترتیب اثر بدن. و مراقب باشن یه عده برا خودشون ا ...

اره واقعا امیدوارم راجب حجاب و ازادی هیچی نگن و اعتراضی نکنن چون مسئله اصلی ما الان گرونیه واقعا خودم دختر آزادیم ولی واقعا الان خجاب برام اخرین چیزیه ک مهمه دنبالش نیستم

کجا اعتراض کردن

قطعی نت به همین خاطره؟

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
بهشون حق میدموقتی یه مرد خونه از شدت فشار حاضر میشه خودشو زنده زنده آتیش بزنه ولی با شرمندگی خونه نر ...

اره دیگ مردم خونشون به جوش اومده میدونن این موضوع ممکنه باعث مرگشون بشه ولی به جون خریدن

اره واقعا امیدوارم راجب حجاب و ازادی هیچی نگن و اعتراضی نکنن چون مسئله اصلی ما الان گرونیه واقعا خود ...

حالا امروز که اتفاقای خوبی افتاده ان شاالله تداوم داشته باشه کاهش قیمتا. والا مردم خوبی داریم

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
فردوسی و بازار تهران کسبه ها اعتراض کردن

خدا رو شکر کاش مردم به خودشون بیان 🤲

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
نمونش همینجا سریع میترکونن😑😑 آدم خفه میشه

دیگ منو بخوان بکشنم خفه نمیشم واقعا اعتراض داریم خب بخد جز قشر خوب جامعه هم هستیم ولی با فلاکت زندگی میکنیم