2777
2789

سلام😄

یه دختر ۱۸ سالم قلاب بافی رو کامل بلدم

از بچگی یاد گرفتم و ایم کارو واقعا دوست دارم

چیزای کاربردی که به درد هر خونه ای میخوره و میبینم جایی آموزشش نیست رو میبافم

میخوام یه پیج داشته باشم و اول اموزش رایگان بدم و اگه حمایت بشه و ببینم مردم از لحن اموزشم خوششون میاد دوره اصلیمو ظبط کنم

یه دوره ای که شامل اصول قلاب بافی

بافت ۱۰ نوع اکسسوری مو

۴ مدل گل

۴ مدل لباس عروسک

۴ مدل دستگیره آشپزخونه

۴ مدل اسکار آشپزخونه

ست لیف عروس و داماد

۳ نوع رومیزی

بافت ست سیسمونی (عروسک، چارق، اویز)

بافت ۵ مدل سر کلیدی

هست میخواستم بدونم شما خانمای بالغ اگه یه همچین نوجوانی همچین چیز هایی رو خیلی با سلیقه میبافه و یاد میده حاضرین ازش یاد بگیرین و بخاطرش پول بدید؟

به نظرتون ارزش قیمت گذاری داره دورم

اگه شما باشید جقدر قیمت میزارید براش؟

خیلی ممنون میشم که جواب بدید خانم های محترم🫠

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان اولویتم هنر نیست ولی اگر بود عضو پیج میشدم. پول دادن هم راستش خودم دوره هنری رو اگر رایگان یاد نگیرم حضوری میرم ولی زیاد دیدم که اطرافیانم پول برای دوره مجازی میدن.

شروع کن یا کارت میگیره یا یخ تجربه ی خوب به دست میاری

خیلی عالیه هم میتونی بفروشی هم آموزش بدییوتیوب هم فعالیت کن

عزیزم ممنونم

فقط میترسم بفهمن کم سنم حمایتم نکنن 😔

من تا ماهی ۱۰ میلیون با این کار درآوردم و محصولات رو فروختم و پر فروش ترینشونو میخوام اموزش بدم

عزیزم ممنونم فقط میترسم بفهمن کم سنم حمایتم نکنن 😔من تا ماهی ۱۰ میلیون با این کار درآوردم و محصولات ...

نههههه اتفاقا کاری به سن نیست ببینن کار بلدی سن کمت بیشتر جلب توجه میکنه باعث افتخارخ

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍a..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.....ایرانم🖤

خیلی عالیه هم میتونی بفروشی هم آموزش بدییوتیوب هم فعالیت کن

اگه شما باشید چقدر حاضر میشید بابت این دوره پول بدید

نه فقط برای یادگیری برای درامد زایی خودتون

نههههه اتفاقا کاری به سن نیست ببینن کار بلدی سن کمت بیشتر جلب توجه میکنه باعث افتخارخ

ممنونم عزیزید🙃

اگه شما بخواین این دوره رو بخرین چقدر حاضر میشید بخاطرش هزینه کنید؟

اگه شما باشید چقدر حاضر میشید بابت این دوره پول بدیدنه فقط برای یادگیری برای درامد زایی خودتون

خیلیا حیلی علاقه. دارن خیلییی

من خودم حوصله ندارم ولی از چیزای بافتنی خوشم میاد

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍a..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.....ایرانم🖤

ممنونم عزیزید🙃اگه شما بخواین این دوره رو بخرین چقدر حاضر میشید بخاطرش هزینه کنید؟

من اطلاعاتی ندارم ، هنر قیمت نداره

ولی تو نگاه کن به قیمت های افراد دیگه