2777
2789
عنوان

چرا فک میکنن پشت کنکور بودن بده

92 بازدید | 14 پست

امروز داشتم فک میکردم که اگه چهار سال پشت کنکور بمونم بهتر از اینه که بخوام چهار سال درس بخونم و بعد با مدرک کارشناسی بیکار بمونم یا این که بعدش بخوام برم دنبال آزمونهای استخدامی ازمونهایی از هر دو نفر یه ظرفیت و به سهمیه ای ها اختصاص میدن اون یکی رو هم بعد مصاحبه با پارتی استخدام میکنن

من اگه امسال نتونم رشته ای که میخوام و بیارم بازم پشت کنکور میمونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم کنکور سهمیه نداره؟

کجا زندگی میکنی؟

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

عزیزم کنکور سهمیه نداره؟کجا زندگی میکنی؟

درسته کنکور هم سهمیه داره ولی چون ظرفیت پذیرش بیش تره نسبت به آزمون های استخدامی شانس قبولی بیش تری داره واسه کنکور پذیرش غیر بومی هست و چند هزار نفر میتونن تو رشته های خوب قبول بشن اما واسه آزمون استخدامی از هر شهر سه یا نهایتا چهار نفر قبول میشن پذیرش هم فقط بومیه

چجوری میشه به منم بگی لطفا بعد نه ده سال حدودا بخونم

باید اول پایه تو قوی کنی ریاضی و ادبیات و هرچیزی که نیاز داری ریاضی رو از از دبستان باید شروع کنی اگه خیلی فراموش کردی فیلمای آموزشی رو تو آپارات ببین یا کلاس خصوصی بگیر جفتش خوبن من خودآموز راحت تر بودم با آپارات با خودم کار کردم درسای دبستانو اموزشاهم کاملن بعد راهنمایی فقط به نظر من درس ریاضی و اگه رشته ت تجربی و ریاضی فیزیکه بعضی فصلای علوم نهم نیازه دبیرستان هم کتابهای رشته ی خودت با کتاب های کمک درسیشونو باید بخونی بعدم که مدرسه ی بزرگسالان ثبت نام میکنی واحد برمیداری پاس میکنی برای ایجاد سابقه که کنکور بدی کنکورم دادی ایشالله قبول بشی رشته ای که میخوای یکم طولانیه ولی آدم باید برای آینده ش تلاش کنه

باید اول پایه تو قوی کنی ریاضی و ادبیات و هرچیزی که نیاز داری ریاضی رو از از دبستان باید شروع کنی اگ ...

دستتون درد نکنه ولی از دبستان چرا شروع کنم و راهنمایی و اینکه مدرسه بزرگسالان برا چی

دستتون درد نکنه ولی از دبستان چرا شروع کنم و راهنمایی و اینکه مدرسه بزرگسالان برا چی

از دبستان برای تمرین ریاضی جمع و تفریق کسرها و کلا این چیزا از کلاس سوم چهارم به بعد باید بخونی، راهنمایی هم یک سری دروس داره که پایه ی دروس دبیرستانه، مدرسه ی بزرگسالان برای ترمیم معدل اگه دیپلمت نظام قدیم باشه باید نظام جدید بگیری البته برای کنکور نیازی به دیپلم نیست فقط ایجاد سابقه هم کنی کافیه یعنی درسای پایه ی یازدهم و دوازدهم رو دوباره باید امتحان بدی و اینا برای اینه که بخوای کنکور بدی وگرنه خیلی رشته های بدون کنکور هم هستن دانشگاه آزاد میتونی بشینی