ffffffffff123 مدیر استارتر عضویت: 1404/10/03 تعداد پست: 131 عنوان معدل یازدهم 58 بازدید | 10 پست دخترا من بیست سالمه دارم برا کنکور. ونهایی میخونم امسال هم فقط میخام دوازدهم ترمیم کنم به نظرتون میشه فقط دوازدهم ترمیم کرد یا حتما باید یازدهمم ترمیم کنیم؟؟؟؟؟ حنا خانوم سابق امروز | 19:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
وانلیاقبلی عضویت: 1404/07/18 تعداد پست: 294 امسال تو نهایی هست اگه نهایی ندادی باید ایجاد سابقه کنی اگه نهایی دادی میتونی ترمیم نکنی گیرم که می زنید گیرم که می برید گیرم که می کشید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ لطفا ادم های تندرو درهر عقیده ای ریپ نزنن
ffffffffff123 مدیر استارتر عضویت: 1404/10/03 تعداد پست: 131 امسال تو نهایی هست اگه نهایی ندادی باید ایجاد سابقه کنی اگه نهایی دادی میتونی ترمیم نکنی گلم ببین دوازدهم و یازدهم تو نهایی قطعی شده من دیپلم گرفتم میشه امسال فقط دوازدهم ترمیم کنم؟ حنا خانوم سابق
ffffffffff123 مدیر استارتر عضویت: 1404/10/03 تعداد پست: 131 اره فعلا دوازدهمم تاثیر داره آخه گفتن یازدهمم قطعی شده 😭 حنا خانوم سابق
ffffffffff123 مدیر استارتر عضویت: 1404/10/03 تعداد پست: 131 اره خو باید نهایی بدی یازدهمو برا امسال نمیشه فقط یکی از پایه هارو ترمیم زد؟ حنا خانوم سابق
missdiaa عضویت: 1403/11/12 تعداد پست: 9506 برا امسال نمیشه فقط یکی از پایه هارو ترمیم زد؟ یازدهم نهایی ندادی تاحالا باید ایجاد سابقه کنیدوازدهمم اگ دادی ترمیم باید کنی
وانلیاقبلی عضویت: 1404/07/18 تعداد پست: 294 گلم ببین دوازدهم و یازدهم تو نهایی قطعی شده من دیپلم گرفتم میشه امسال فقط دوازدهم ترمیم کنم؟ اگه یازدهمتو نهایی دادی که همون نمره ها برات حسابه اگه خوبن ترمیم نکن ولی اگه نهایی ندادی باید امتحان نهایی بدی ایجاد سابقه بشه فکرکنم گیرم که می زنید گیرم که می برید گیرم که می کشید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ لطفا ادم های تندرو درهر عقیده ای ریپ نزنن
ffffffffff123 مدیر استارتر عضویت: 1404/10/03 تعداد پست: 131 اگه یازدهمتو نهایی دادی که همون نمره ها برات حسابه اگه خوبن ترمیم نکن ولی اگه نهایی ندادی باید امتحا ... وووای نه زمان من نهایی نبود من امسال نمیخام برا کنکور بخونم به نظرم فقط میخام رو دوازدهم تمرکز کنم میشه فقط دوازدهمم ترمیم کنم،،؟ حنا خانوم سابق
وانلیاقبلی عضویت: 1404/07/18 تعداد پست: 294 وووای نه زمان من نهایی نبود من امسال نمیخام برا کنکور بخونم به نظرم فقط میخام رو دوازدهم تمرکز کنم م ... نه دیگه حتما بایدنمره۱۱نهایی داشته باشی گیرم که می زنید گیرم که می برید گیرم که می کشید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ لطفا ادم های تندرو درهر عقیده ای ریپ نزنن