2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق اون نیس فقط حق توعه.حقت چیزیه که خودت بری سرکار بدست بیاری هرچی میده لطفشه نه وظیفش

شما ازدواج کردی این حقا رو ازش نگیر

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

اشتباهه توی سن کم ازدواج نکنید اگه هم ازدواج کردین بچه دار نشین

بچه کسی میاره که به آینده ایران امید داشته باشه.

بعدم این قدر گرونیه خرج خوراکتم بزور در میاد. تو این دوره زمونه زن شاغل نباشه بدرد نمیخوره.حداقل نیازای خودشو خودش بتونه محیا کنه

هیچکدوم ، با مهریه و با جهیزیه (منظورم از با جهیزیه خرید جهیزیه از سمت خانواده عروس هست )مرسوم هست تو فرهنگ ما تا بحال هم تو اطرافیانمون کسی چه مرد چه زن از مهریه سو استفاده نکردن و زندگی های نرمالی دارن حتی با وجود یکسری اختلافاتی که ممکنه تو هر زندگی زناشویی ای پیش بیاد

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

این کوییک سوارا پس کیان؟

این یه اصطلاح کاملا مسخره است که علافهای اینستاگرامی درست کردن و الا آمارها نشون دهنده اینن که درصد خیلی کمی از زنها موفق به دریافت مهریه میشن ... ضمن اینکه من از فرهنگ اطرافیان خودم صحبت کردم نه ۹۰ میلیون جمعیت کشور ... تو فامیل ما اصلا طلاق مرسوم نیست و چندتا انگشت شمار در حد ۴.۵ تا طلاق وجود داره که اونا هم کارد به استخونشون رسیده بوده از اعتیاد مرد و بیکاریش

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵