2777
2789
عنوان

میشه راهنماییم کنین

80 بازدید | 16 پست

من یه دستبند داشتم نقره بود بعد خیلی گرون شد داشتم با دوستم صحبت میکردم راجبش نه اینکه بگم میخواستم بهش بدم و اینا نه یهو گفت بیارش برا من منم رودرواسی کردم گفتم اوکی بعد موقع میخواستم بیام خونه بهم گفت کی برام میاریش دوست ندارم بهش بدم چون برام خیلی ارزش داره

چیکار کنم واقعا ؟

دخترایی که به تنهایی پرواز میکنن قوی ترین بال ها رو دارن .

عزیزم باید مهارت نه گفتن یاد بگیری بلد نباشی نابود میشی یه بار محکم وایسا بگو نه دوسش دارم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم باید مهارت نه گفتن یاد بگیری بلد نباشی نابود میشی یه بار محکم وایسا بگو نه دوسش دارم

من روم نشد بگم چیزی

چه پرووو ،رک بگو دوسش دارم نمیدماون خجالت نمیکشه انقد پروهه تو خجالت میکشی بگی نمیدم؟؟؟

چی بگم والا مثلا من چندین بار براش هدیه گرفتم ولی خب اون حتی روز تولدمم بهم کادو نداد امروزم دیگه روم نشد بگم نه

خو تو چرا میخایی بدیش به اون برا همیشه میخایی بدهی بهش؟

من دوست ندارم بدم بهش روم نشد بگم بهش اره دیگه برا همیشه ازم میخوادش

چی بگم والا مثلا من چندین بار براش هدیه گرفتم ولی خب اون حتی روز تولدمم بهم کادو نداد امروزم دیگه رو ...

وااااای🥲این عادتشه پس که فقط تیغ بزنههه

اگه دادیش میزنمتااا ،حق نداری بهش بدیش بگو خودم لازمش دارم

وااااای🥲این عادتشه پس که فقط تیغ بزنهههاگه دادیش میزنمتااا ،حق نداری بهش بدیش بگو خودم لازمش دارم

چجوری بهش بگم ناراحت نشه🫠

بگو دوسش دارم یادگاریهیا بگو زنجیرش بریده از دستم افتاده و دیگه پیش اون نپوشش دستت

من خودم حتی یه بارم نکردم دستم