2777
2789
عنوان

جنسیت بچه ام

910 بازدید | 28 پست

هفته بیستم هستم.. رفتم سونوگرافی بهم گفتن دختره...دائم میگم هرچی خیر و صلاح خدا بشه... ولی نمیدونم چرا ب دلم نییت ک بچه ام دختره فکر میکنم پسر 😐😐😐

بنظرتون چطوری مطمئن بشم جنسیت بچه ام چیه؟؟ 

هر چی سونوگرافی بگه

مگه به دله؟

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هفته 20که دیگه اشتباه نیس بچت دختره دیگه

حالادیروزنوntبهم گفت احتمالادخترچیزی بنفع پسرندیدم ولی درحداناواگر

من ازدیروزروابرام اینقددلم دخترمیخوادخداکنه درس گفته بلشه واس شماتوntنگفته بود؟

وخدایی که بشدت کافیست

ایشالا هر چی که خیره  

ولی جنسیت از هفته ۱۶دیگه کاملا مشخصه 

مگه دکتری که سونو انجام داد مورد اطمینان نیست؟؟؟

فقط گوشه چشمی از نگاه خدا برای خوشبختی و سلامتی همه انسان ها کافی ستاین نگاه را هر لحظه از زندگی برایت آرزو می کنم
ن دگ هفته ۲۰قطعیه بمن هفته ۱۲ جنسیتو گف و درستم بود

عه جدی 

بمن احه بااماواگرگفتش دختره احتمالولی من شنیدم اگه بگه دختراحنمال پسربودن زیاده ولی بگه پسرکم پیش میاداشتیاه باشه توهفته 12

وخدایی که بشدت کافیست
سه بعدی  نرفتم... میگن ممکنه اشتباه کرده باشه

نه عزیزم ربطی نداره که منم سه بعدی نرفتم و اگه احتیاج نباشه نمیرم  هفته ۱۶هم بهم گفت جنسیت رو

فقط گوشه چشمی از نگاه خدا برای خوشبختی و سلامتی همه انسان ها کافی ستاین نگاه را هر لحظه از زندگی برایت آرزو می کنم