s_b2340 مدیر استارتر عضویت: 1404/05/12 تعداد پست: 11 عنوان دفع رقیب 31 بازدید | 5 پست سلام توروخدا دوستان لطفا برا دفع رقیب راهکار بگیدراهی که خودتون ازش جواب گرفتیننمیخام دوس پسرمو از دست بدم لطفا کمکم کنید💔🙏 دیروز | 18:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترباران_تاریکی عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 2245 هیچ راهی وجود نداره اینقدر ضعیف نباشبری تو کار دعا معا فقط پای اجنه به زندگیت باز میشه هیچ اثری نداره تا وقتی خودش نخواد جدا نمیشهاینقدر بی ارزش خودتو میدونی که ولت کرده دنبال راه حل برا دفع عشقشی؟ عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی من ندانستم از اول که تو بی مهرو وفایی🩵🫶
s_b2340 مدیر استارتر عضویت: 1404/05/12 تعداد پست: 11 هیچ راهی وجود نداره اینقدر ضعیف نباشبری تو کار دعا معا فقط پای اجنه به زندگیت باز میشه هیچ اثری ندار ... ننمیدونی چی میکشم
دخترباران_تاریکی عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 2245 ننمیدونی چی میکشم میدونم چی میکشی روزی صدنفر از این ادمارو دیدماگه خودتو بی ارزش و بی لول میدونی بیوفت دنبال کسی که یکی پیگرو دوست داره عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی من ندانستم از اول که تو بی مهرو وفایی🩵🫶
s_b2340 مدیر استارتر عضویت: 1404/05/12 تعداد پست: 11 میدونم چی میکشی روزی صدنفر از این ادمارو دیدماگه خودتو بی ارزش و بی لول میدونی بیوفت دنبال کسی که یک ... ااونو دوس نداره برا استفادش میخاد
دخترباران_تاریکی عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 2245 ااونو دوس نداره برا استفادش میخاد اگه دوسش نداشت الان تو پیشش بودی نه اونزود میفهمی تورو برا استفادش میخواست نه اونو عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی من ندانستم از اول که تو بی مهرو وفایی🩵🫶