2777
2789
عنوان

شوهرم اصلا نفهمید

| مشاهده متن کامل بحث + 785 بازدید | 37 پست

https://www.ninisite.com/photo/19512/نیییییییییکی#😍😍😍😍😘😘😘😘دوستان گل لطفا به گل هام رای بدین 

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

عزیزم بخدا شوهر منم همینطوریه 

وقتی مثلا ابروهامو برمیدارم نمیفهمه قهر میکنم بی دلیل!

اونوقت طفلی دقت میکنه میگه ابروهاتو برداشتی چه خوشکل شده

😂😂😂😂

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رای دادمت

ممنون عزیزم😘😘

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

مردا همینن غصه نخور.خودت برو جلوش بگو به نظرت تغییری نکردم.

من شوهرم هر وقت ابرو بر میدارم نمیفهمه وقتی بهش میگم میگه آخه تو کلا ابرو هات کمه مشخص نمیکنه. 

حالا چند وقت پیش برداشتم تا اومدم خونه میگه ابرو هاتو برداشتی میگه چه عجب فهمیدی میگه آخه تمیز شده دماغت بزرگتر نشون میده😆😆😆(آخه من تو بارداری دماغم بزرگ شده )

این همیشه زود متوجه میشد امروزم خیلی سرحاله ولی نمیدونم چرا ندید

ای بابا من یه بار موهامو رنگ کردم دیدم چیزی نگفت 

گفتم تغییر نکردم میگفت ابروهاتو برداشتی رژ زدی آرایش کردی موهاتو کوتاه کردی 

آخر گفتم خفه کردی خودتو موهامو رنگ کردم 

گفت اره میگم خوشگل شدی 😐😐😐😐

میشه برای مشکل داداشم (امن یجیب)بخونید🙏

این که خوبه  من مامانم موهای مشکیشو بلند کرده بود سایه اینا زده بود  بابام دیده بود گفته چرا رنگت پریده چشمت چرا کبود شده 🤣

یا شوهر خودم همین هفته پیش موهامو رنگ کردم رفتم  گفتم موهامو رنگ کردم خوب شده؟ گفت عه رنگ کردی؟ تو که فرقی نکردی  حالا من بعد دو سالو نیم موهامو رنگ کرده بودما  موهامم فره صاف کرده بودم اونم نفهمیده بود 😅