یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
اکثریت متوجه نمیشن من یبار نصف موهامو خودم دکلره کردم خیلی ضایع شد یه مدت مخفی میکردم یروز به موهام نگاه کرد گفت واای موهات چقدرجالب شده یه تیکه ش زرد شده
من شوهرم هر وقت ابرو بر میدارم نمیفهمه وقتی بهش میگم میگه آخه تو کلا ابرو هات کمه مشخص نمیکنه.
حالا چند وقت پیش برداشتم تا اومدم خونه میگه ابرو هاتو برداشتی میگه چه عجب فهمیدی میگه آخه تمیز شده دماغت بزرگتر نشون میده😆😆😆(آخه من تو بارداری دماغم بزرگ شده )
این که خوبه من مامانم موهای مشکیشو بلند کرده بود سایه اینا زده بود بابام دیده بود گفته چرا رنگت پریده چشمت چرا کبود شده 🤣
یا شوهر خودم همین هفته پیش موهامو رنگ کردم رفتم گفتم موهامو رنگ کردم خوب شده؟ گفت عه رنگ کردی؟ تو که فرقی نکردی حالا من بعد دو سالو نیم موهامو رنگ کرده بودما موهامم فره صاف کرده بودم اونم نفهمیده بود 😅