2777
2789
عنوان

وای الان یاد سوتیم افتادم 😂

121 بازدید | 10 پست

برا اولین بار هفته ی پیش مدیر مدرسمونو دیدم ( امسالو غیرحضوری برداشتم فقط برا امتحانات دی ماه میرم مدرسه )

بعد داشتم خدافظی میکردم برگشتم به مدیر گفتم خوشبختم از دیدنتون😂😂😂😂😂😂

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

خداااااااااا🤪🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ابرو شرفم رفت 😂امروزم مدیرو دیدم یه جوری نگام میکرد😂😂

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان میگه درسا چقد فشار داده بهش

😂😂 میگه از اول سال خونه بوده زیادی درس خونده😂

سوتی کجا بود 😶

یا باید میگفتم خوشبختم از اشنایی باهاتون یا باید میگفتم خوشحالم از دیدنتون 😂 بعد اون لحظه مغزم قاطی کرد هردوتارو باهم ترکیب کرد شد خوشبختم از دیدنتون😂

الانم کم بخند دختر برو سردرست🤣🥰🤪

از صبح همش تو نی نی سایت ولم 😂 هرچی تاپیک جنجالیه من توش یه انگشتی زدم😂 قول میدم 7 برم دیگه😂