2777
2789
عنوان

این زندگی حقم نبود

147 بازدید | 19 پست

خسته شدم نه عشقی نه شوهری نه بچه ای نه پولی نه تفریحی هیچی تا اخر عمر حسرت ازدواج به دلم موند هیچوقت خدارو نمیبخشم برل همه دخترا یه جفت تعیین کرد ولی برا من نه 😔نمیدونم با خلا عاطفی زیادی که دارم چیکار کنم اعصابم ضعیف شده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوه گفتم ۴۰ سالتههنوز کلی وقت داری چله حدیث کسا بگیر توسل کن به حضرت زهرا به بخت خوب ان شاءالله نصیب ...

بخدا خیلی گرفتم دبگه ناامیدشدم همین چندوقت پیش نمازحضرت زهرا خوندم ولی هیچ

من هزار تا درد دیگه هم دارم ولی خلا عاطفی به شدت داره دیوونم میکنه

میدونم گاهی آدم از افسردگی و حال بد دنبال همدمه ولی دنبال یکی دیگ نباش ک بیاد خوشحالت کنه یا شاهزاده ایی بیاد تمام مشکلاتت و حل کنه آدم تو این دوران خیلی تصمیمات و انتخاب های اشتباه میگیره

ناجی فقط خودتی

🍓

بخدا خیلی گرفتم دبگه ناامیدشدم همین چندوقت پیش نمازحضرت زهرا خوندم ولی هیچ

میاد نگران نباش

من خودم ۶ سال منتظر بودم تا خواستگار خوب نصیبم شه واسه تو ان شاءالله خیلی زود میاد

🌸خدایا من هیچی بلد نیستم خودت درستش کن🌸

میدونم گاهی آدم از افسردگی و حال بد دنبال همدمه ولی دنبال یکی دیگ نباش ک بیاد خوشحالت کنه یا شاهزاده ...

نمیخوام کل مشکلامو حل کنه ولی واقعا میتونست تاثیر مثبت رو روحیه ادم داشته باشه