2777
2789
عنوان

عفونت معده

26 بازدید | 3 پست

سلام

خانوما کسی عفونت معده یا هلیکوباکتر معده داشته؟

من چندین ساله دهنم بوی خیلی بدی میداد هزارتا دکتر رفتم خوب نشد دوهفته پیش معده درد بدی شدم دکتر بهم تینیدازول داد از اون روز بوی دهنم رفته

شما بعد از تموم شدن داروهاتون خوبه خوب شدین؟😭میترسم برگرده

من یقین دارم خدا بهترین هارا برایم رقم میزند؛خدایا شکرت🦋

داشتم ولی دهنم بو نداشت

آندوسکوپی کردبهم آنتی بیوتیک داد بعدش دیگه دردام بهتر شد

به بهداشت خورد و خوراک و قاشق و ظرف و ظروفت هم بیشتر از بقیه اهمیت بده

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
داشتم ولی دهنم بو نداشت آندوسکوپی کردبهم آنتی بیوتیک داد بعدش دیگه دردام بهتر شد به بهداشت خورد و خو ...

من خیلی وسواسیم رو تمیزی 😭همین بیشتر ازارم میده

من یقین دارم خدا بهترین هارا برایم رقم میزند؛خدایا شکرت🦋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خیلی وسواسیم رو تمیزی 😭همین بیشتر ازارم میده

وسواسی هم خوب نیست دکتر فقط بهم گفت قاشق و بشقاب رو قبل مصرف بشور میوه یا خوراکی نشسته نخور

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است