2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برات یه پیام فرستادم تاپیک قبل، بخونش لطفا.

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

همینکه اومدی تاپیک میزنی یعنی نمیخای خودکشی کنی فقط میخای بقیه بگن نکن اینکارو و دلداری بدن..منم این شرایط و داشتم به خودکشی فک کردم ولی ترسیدم از بعدش ازاینکه تو اون دنیا عذاب بکشم..این دنیا فانیع خوب و بد میگذره خودتم که میبینی شاهد فوت شدن بقیع هستیم این ینی این دنیا فانیع..هرچقدر اعتقاد نداشته باشی این موضوع هست...بالاخره میگذره

همینکه اومدی تاپیک میزنی یعنی نمیخای خودکشی کنی فقط میخای بقیه بگن نکن اینکارو و دلداری بدن..منم این ...

دوس دارم بمیرم

دنبال راهیم ک کسی نفهمه بخاطر خودکشیه

و میترسم اگ منو دکتری چیزی ببرن زنده بمونم

بعد به سرکوفت بزنن

دوس دارم بمیرم دنبال راهیم ک کسی نفهمه بخاطر خودکشیه و میترسم اگ منو دکتری چیزی ببرن زنده بمونم بعد ...

میخای بمیری برو شب زیر پتو بخاب رگتو عمیق بزن تاصب از خونریزی میمیری..راهیم نیست که کسی نفهمه خودکشی کردی بهرحال و قرص و زدن رگ هر کدوم تو پزشک قانونی معلوم میشن...ولی قبل این کار فقط یه هفته ب من گوش کن بعد اگه هنوز این حسن قوی بود برو خودکشی کن..من آدم زیاد مذهبی ای نیستم ولی نماز خوندن و قرآن خواندن بدجور رو روحیه تاثیر داره فقط یک هفته شروع کن نماز بخون و شب قبل خاب مثلاً یک سوره مثه یاسین بخون و بخاب..فقط یک هفته رعایت کن ببین چطور حال روحیات بهتر میشه اگه نشد برو خودکشی کن