2777
2789

از نظر خانوادگی ما خیلی تفاوت فرهنگی داریم.

خانواده شوهرم همش دنبال حرف و فتنه ان.ما خانواده بی حاشیه و ارومی هستیم . از اول زندگی با اینا چالش داشتم،محال بود برم خونشون خواهرا و مادرش چشم شوهرمو دور ببینن و بهم تیکه و متلک نندازن.

پشت سرم همیشه حرف میزدن و از سر حسودی تو زندگیم دخالت میکردن،شوهرمو پر میکردن.

من دیگه سعی کردم فاصله بگیرم و فقط مواقع ضروری مثل عید و یلدا و... برم سر بزنم.که باز همون مواقع هم عین بچه ها برام قیافه میگرفتن و حاشیه میساختن.

حالا شوهرم فردا میخواد بره خونه مادرش گیر داده تو هم بیا.

شما باشین میرین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا منم همینم شوهرم نباشه گاهی تیکه میمیپرونن ولی پیش شوهرم خیلی هوامو دارن مثلا.ولی شوهرم به حرفشون ...

من یه بار صداشونو ضبط کردم تا به شوهرم ثابت کردم اینا وقتی چشمتو دور میبینن بهم بی احترامی میکنن.

قبلا که من هر چی میگفتم باور نمیکرد میگفت مادر من گفت!؟خواهرم گفت!؟

یکی از کاربرا نوشته بود هروقت میرم خونه خانواده و فامیل شوهرم پوزشونو برام پر میکنن و قیافه میگیرن دنبال شرو شرارتن

برای شوهرم گفتم گفت اصلا حاضر نیستم جایی برم که رو اعصابم راه برن زنا چه صبری دارن

اصلا نزار شوهرت تنها بره اونجا بدتر پرش میکنن، ولی وقتی میری بشین کنار شوهرت تا وقتی بر میگردین از کنارش جم نخور که باهاشون تنها بشی، به شوهرت بگو به شرطی که بعد از شام بریم که زحمتشون ندیم اینجوری تایم موندنتونم کمتر میشه.

اره میگفت منظورشون این چیزی نیست که تو برداشت کردی😂

سیاست همش هیچوقت کم نمیارن خیلیا سیاست دارن بعضیا ذاتی سیاست مدارن

بعضی بچه های کوچیک از بچگی سیاست مدارن اونا تو ذاتتشونه

اصلا نزار شوهرت تنها بره اونجا بدتر پرش میکنن، ولی وقتی میری بشین کنار شوهرت تا وقتی بر میگردین از ک ...

حتی بعضی زنا وقتی بکاری میخوان بگن نه از دهن خودشون نمیگن میگن شوهرم نمیزاره خودشونو بده نمیکنن و ازطرفی کسی نمیتونه مجبورشون کنه