2777
2789
عنوان

زندگی زن وشوهری

555 بازدید | 18 پست

کیاحاظرن برای خوشبختی وپایان دادن ب مشکلاتشون وبرگشتن ب عشقی ک اوایل توخونشون داشتن وقت بزارن،هزینه کنن ومشاوره بگیرن؟من ک حاظرم هرراهیوامتحان کنم شماهاچی؟؟

تواول خودت مهمی قول بده قوی باشی😶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه خب وقتی پول نیست شکمتو سیر کنی مشاوره ب چ دردت میخوره با شکم گرسنه ک نمیشه رفت

دختر خوشگلم😘😍 بی صبرانه منتظر اومدنتم گلکم👶👧 الهی همه باردارا به سلامتی زایمان کنن بچشون سالم و صالح خوشگل باشه🤗 خدا ان شاءالله دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه باردار بشن الهی آمین🙏  

همیشه هم برام نتیجه داده ،اطرافیان ومامانم ایناهمش میگن ک بیکاری ب شوهرت رومیدی امامن همیشه بدون شوهرم میرم وراهکارهاشوانجام میدم ونتیجشم توهمون چندروزمیبینم،خیلی خوبه،اکثرموضوع های نی نی سایت شده دعوای زناشویی وهمیشه هم کاربرامیگن طلاق،امابیاین خودمون روبسازیم اخلاقامون روبهترکنیم بخدادرکمترین زمان خونمون بهشت میشه ومردامیان تومشتمون

من تـوزندگیم خیلی موفقم دعوازیادهست امامحارش میکنم حرف اول واخرخونه منه وشوهرم واقعاتومشتمه چون همه ...

یه کم از سیاست هات ب منم یاد بده من خیلی بی سیاستم

اومدی تا بره فصل دیوونگی .... شدی آرامش کل این زندگی
من تـوزندگیم خیلی موفقم دعوازیادهست امامحارش میکنم حرف اول واخرخونه منه وشوهرم واقعاتومشتمه چون همه ...

استارتر عزیزم ممنون از تاپیک خوبت، اما واقعا همیشه اینطور نیست که با تلاش یک نفر همه چیز درست بشه، به شخصیت فردی زن و شوهر هم بستگی داره، برای مثال من هر قدر به همسرم بیشتر محبت می کنم فقط به ایشون بیشتر خوش میگذره و خوشحال تره اما هیچ وقت باعث نشده که اون ی قدمی برداره، یعنی درست بودن اوضاع بخاطر تلاش من بوده نه تغییر شوهرم، حالا کافیه ی زمانی من کمی عصبی باشم یا خسته و بی حوصله، شوهرم هیچ قدمی بر نمی داره، واقعا زمانی تلاش ادم جواب میده که فرد مقابل انعطاف پذیر باشه

استارتر عزیزم ممنون از تاپیک خوبت، اما واقعا همیشه اینطور نیست که با تلاش یک نفر همه چیز درست بشه، ب ...

دوست عزیزم قرارنیست همیشه باراهکارمحبت  امیزجلوبریم چون واقعاظرفیت هرکس یه اندازس برای افرادی مثل شوهرشماهم یه راه های دیگ وجودداره ک بیادسمتتون