2777
2789
عنوان

بهار👧🏼➕️عکس🌸🩷

| مشاهده متن کامل بحث + 44362 بازدید | 997 پست
به به😍😍😍😍😍همیشه به شادی باشید🧿🧿🧿😍😍😍

عزیزدلی💖💖💖

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باباش اجازه داد عکس بگیری نگفت که بزار نی نی سایت این چه کاریه

اتفاقا گفت بذار و فضولاتو پیدا کن

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•|

ها فک میکنن پزززز میدم اونا سنددددد بودددددد پارررره تنننممم بووووددد خخخخ

وای بخدا من خندم گرفت گفتن پز میدن😂😂😂

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

مشکل اینه که فرهنگ ندارید ،مادرش راحت میتونه ازت شکایت کنه

اونوقت من با مادرش طرفم نه شما که

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•|

اتفاقا گفت بذار و فضولاتو پیدا کن

مودب باشید، عکس بچه مردم رو گذاشتن درست نیست

تازه بی ادبی هم میکنید

پدرش اجازه داد شاید مادرش دوست نداره

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز
کلی ادم داشتن با این بچه عکس میگرفتن منم گفتم آقا میشه منم از دخترتون عکس بگیرمبنده خدا گفت بفرمایید ...

منم دیدم اینجوری

خیلیا راضی هستن

منم عکسی ببینم خوشم بیاد بیرون باشم اجازه میگیرم و قبول میکنن...

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

مودب باشید، عکس بچه مردم رو گذاشتن درست نیست تازه بی ادبی هم میکنید پدرش اجازه داد شاید مادرش دوست ن ...

هم مادرش حضور داشت هم پدرش

شما چطور حق دخالت میدید!؟

منم دیدم اینجوری خیلیا راضی هستنمنم عکسی ببینم خوشم بیاد بیرون باشم اجازه میگیرم و قبول میکنن...

همون انگار بدون اجازه گذاشتم

منم دقیقا همینو میگم میگه پارانوییدی 😂

یکی عکس بچه منو بزاره اینجا خوشم نمیاد خانواده اونم فک نمیکنم خبر داشته باشن عکس بچشون اینجاست

کی میره تو خیابون میگه میشه عکس بچتو بزارم نی نی سایت

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز
مبارکه عزیزمچقدم شیکن

ممنون عزیزم😍😘

سلام خوشگلممم😍😍😍❤️❤️❤️وای خدا من فداش بشممم😍😍😍😍خیلی نازههه😍😍😍😍😍😍😍😍

زنده باشی عزیز دلم،، خیلی ممنونم فدات شم😍😍😍😍💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶