2777
2789
عنوان

بهار👧🏼➕️عکس🌸🩷

| مشاهده متن کامل بحث + 105632 بازدید | 1135 پست
منم نقاشی خیلییی داشتمپارسال طی یه حرکت انتحاری چون خیلی ناراحت بودم همشون رو پاره کردم🥲اون دختره ک ...

خیلی خوشگلههه 😍😍💜💜

ادامه بده بازم بکش😍😍😘😘🧡🧡💚💚❤️❤️

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚 🇮🇷🖤🕊

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عکسای همه تون رو دیدمخوشی یاتون همیشگی🤍🤍@yasamanjfr یاسمن جان عزیزم خوشبت ترین باشید عروس خانووم😍 ...

عزیزدلمیی💚💚🧡🧡😘😘

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚 🇮🇷🖤🕊

عکسای همه تون رو دیدمخوشی یاتون همیشگی🤍🤍@yasamanjfr یاسمن جان عزیزم خوشبت ترین باشید عروس خانووم😍 ...

قربون محبتت عزیزدلم😍😘💖

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره•|.

جوجه ام متاسفانه فوت شد :)

این جوجو ما در دوران طفولیت🥲 الان ۱ سال و نیمش میشه تقریبا

پس با بحث کردن با جماعتی که نهایت هنرشان تگ کردن نی نی یار و بعد افشای حقیقت استفاده از قوانین محدود کنندست، به شخصیت خودتون توهین نکنید.✋🏻

@تریپتامین اون کاربریت تگ کردم نیومدی🥲

سلام عزیزدلممم خوبی🤍

دیدم قربونت برم😘

پس با بحث کردن با جماعتی که نهایت هنرشان تگ کردن نی نی یار و بعد افشای حقیقت استفاده از قوانین محدود کنندست، به شخصیت خودتون توهین نکنید.✋🏻

پری خیلی ناز شدهههه😍😍😍😍😍😍😍😍😍خیلی خیلی قشنگهههه😍😍😍😍😍😍😍😍

فدااااتشممرسی😍

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
خیلی خوشگلههه 😍😍💜💜ادامه بده بازم بکش😍😍😘😘🧡🧡💚💚❤️❤️

تابستون حتمااااا . ریا نباشه میخوام آشپزی یادت بگیرم رو دست همتون رو بزنم😂😍 البته به گرد پای شما هم نمیرسماا

واعایییییییبیییی خودا🥹🥹🫶✨سلام عزیزم اوجی امخوبی؟ نی نی خوبه ؟

سلام ب روی ماهت اوجی جونم خوبی؟

منم خوبم جانا هم خوبه خاله جون😍

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
چه ماگ خوشگلی😍😍

عزیزمی😘