2777
2789
عنوان

بهار👧🏼➕️عکس🌸🩷

| مشاهده متن کامل بحث + 105467 بازدید | 1133 پست
درحال آماده سازی گیفت نومزدی

من ذوق😍😍😍😍😍😍😍😍😍🧿🧿🧿🧿🧿🧿😍😍😍😍😍😍😍😍🧿🧿🧿🧿🧿🧿😍😍😍😍😍😍

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚 🇮🇷🖤🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عکسه واقعیه؟

ااگه دختر پسرره میگی مال من نیس مال فیلماست

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

من ذوق😍😍😍😍😍😍😍😍😍🧿🧿🧿🧿🧿🧿😍😍😍😍😍😍😍😍🧿🧿🧿🧿🧿🧿😍😍😍😍😍😍

🥹🥹🥹🥹🥹😘

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره•|.

سلام عزیزم🥰🥰امتحان ترم بچه هاسخیلی درگیرماینم که الان هستم،فردا تعطیلن شکره خدا🤪

سلام فداتشم

انشاءالله موفق و سربلند باشن

‏موهایمان سفید شد، گفتند ارثیست،راست گفتند؛ ما وارثان اضطراب و استرس در تاریخ بودیم.

و بازهم نقاشی من💙

منم نقاشی خیلییی داشتم

پارسال طی یه حرکت انتحاری چون خیلی ناراحت بودم همشون رو پاره کردم🥲

اون دختره که پشته تنها اثر باقی موندس

پس با بحث کردن با جماعتی که نهایت هنرشان تگ کردن نی نی یار و بعد افشای حقیقت استفاده از قوانین محدود کنندست، به شخصیت خودتون توهین نکنید.✋🏻

ای جان🍓🌼ای کاش پیشت بودم کمک میکردم بهت🌛🥹🥺🥺🥺🥺

فدات شم تموم شدن🥲😘

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره•|.

عکسای همه تون رو دیدم

خوشی یاتون همیشگی🤍🤍

@yasamanjfr یاسمن جان عزیزم خوشبت ترین باشید عروس خانووم😍😍😍💕

پس با بحث کردن با جماعتی که نهایت هنرشان تگ کردن نی نی یار و بعد افشای حقیقت استفاده از قوانین محدود کنندست، به شخصیت خودتون توهین نکنید.✋🏻