2777
2789
عنوان

بهار👧🏼➕️عکس🌸🩷

| مشاهده متن کامل بحث + 105605 بازدید | 1135 پست
از باباش اجازه گرفتم که میشه ازش عکس بگیرم🥲

چجوری روت میشه. خوشبحالت من روم نمیشه

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

سلام عزیزان خوبینبهارررررر چرا من تگ نمیکنی قهل بکونم😪😪😪

سلام دورت بگردم فداتشم خوبم تو خوبی💚💚

پرپین جان میخوام تگ کنم ولی اسمت سخته بخدا نمیتونم وگرنه تو فکرت عشقم هستم🩵🩵💜💜🫂🫂

اینبار پیوی بهت پیام میدم که زود بیای😍🌸🫂🩷😘

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚 🇮🇷🖤🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هفته دیگ تولد چهار سالگیشه

ای ننه😍🥹🥹🥹عکس یادت نره هااا

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره•|.

سلام دورت بگردم فداتشم خوبم تو خوبی💚💚پرپین جان میخوام تگ کنم ولی اسمت سخته بخدا نمیتونم وگرنه تو ف ...

عشق منی

شوخی کردم خوشقلبممممم

اخه نمیتونم ۳۸ ص رو بخونم😂

‏موهایمان سفید شد، گفتند ارثیست،راست گفتند؛ ما وارثان اضطراب و استرس در تاریخ بودیم.

چجوری روت میشه. خوشبحالت من روم نمیشه

دیدم خیلیا وایستادن دارن باهاش عکس میگیرن منم گفتم اجازه هست از دخترتون عکس بگیرم

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره•|.

عشق منی شوخی کردم خوشقلبممممماخه نمیتونم ۳۸ ص رو بخونم😂

عزیزدلمییی توووو❤️❤️😘😘🧡🧡

میدونم عزیزم سخته😅😅❤️❤️

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚 🇮🇷🖤🕊