2777
2789
عنوان

بهار👧🏼➕️عکس🌸🩷

| مشاهده متن کامل بحث + 105632 بازدید | 1135 پست
از باباش اجازه گرفتم که میشه ازش عکس بگیرم🥲

چجوری روت میشه. خوشبحالت من روم نمیشه

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

سلام عزیزان خوبینبهارررررر چرا من تگ نمیکنی قهل بکونم😪😪😪

سلام دورت بگردم فداتشم خوبم تو خوبی💚💚

پرپین جان میخوام تگ کنم ولی اسمت سخته بخدا نمیتونم وگرنه تو فکرت عشقم هستم🩵🩵💜💜🫂🫂

اینبار پیوی بهت پیام میدم که زود بیای😍🌸🫂🩷😘

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚 🇮🇷🖤🕊

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هفته دیگ تولد چهار سالگیشه

ای ننه😍🥹🥹🥹عکس یادت نره هااا

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره•|.

سلام دورت بگردم فداتشم خوبم تو خوبی💚💚پرپین جان میخوام تگ کنم ولی اسمت سخته بخدا نمیتونم وگرنه تو ف ...

عشق منی

شوخی کردم خوشقلبممممم

اخه نمیتونم ۳۸ ص رو بخونم😂

‏موهایمان سفید شد، گفتند ارثیست،راست گفتند؛ ما وارثان اضطراب و استرس در تاریخ بودیم.

چجوری روت میشه. خوشبحالت من روم نمیشه

دیدم خیلیا وایستادن دارن باهاش عکس میگیرن منم گفتم اجازه هست از دخترتون عکس بگیرم

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره•|.

عشق منی شوخی کردم خوشقلبممممماخه نمیتونم ۳۸ ص رو بخونم😂

عزیزدلمییی توووو❤️❤️😘😘🧡🧡

میدونم عزیزم سخته😅😅❤️❤️

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚 🇮🇷🖤🕊