2777
2789

طبقه ای منظورت رو هم هستش ؟!

منم میخوام بخرم ولی گیر کردم بین فلر و تفال

میگه که خراب شد تصویرش :حتی اگر خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش ، برف و پاکی برای تشبیهش ، محمد و عیسی برای تضمینش یا که شیطان برای تقصیرش ، تمــــام شد ... خـــــراب شــــد تــــصــــویــــرش . . .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نخر مزه رنگش خوب نیست اب تصفه دار بندازی توش اجیم داشت کذاشتش کنار سماور خرید برقی یا اونکی به شیر وصل میش بهتر این روهم زود میکشنه قهوریش حواست نباش این ها که کنارم مواظب باشی اب نخور رو سینشی اتصالی کنی

منم میخوان بگیرم فقط مارکشو موندم .زبقه ای خیلی خوبه هم شیکه هم فضا نمیگیره

من امروز میرم بخرم

یه چی میخوام ک خوب باشه

و کار امد

روهم اذیت کننده نیست؟؟؟

هی حس میکنم

دستم بخوره بیفته 😂

اره عزیزم روهم بگیرم بهتره یا کنار هم

هرکدام یه قشنگی داره

من خودم روهمی میخوام بگیرم

باز کنار همو نگاه میکنم میبینم اونام قشنگه

پیش خودم میگم کتری قوری رو هم رو گازی داری اینو کنار هم بگیر

باز میگم کنار هم قدیمی شده رو هم مد شده 😂

کلا درگیرم

تا پولش برسه فکرمو یکی کنم😂😂😂

میگه که خراب شد تصویرش :حتی اگر خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش ، برف و پاکی برای تشبیهش ، محمد و عیسی برای تضمینش یا که شیطان برای تقصیرش ، تمــــام شد ... خـــــراب شــــد تــــصــــویــــرش . . .

من امروز میرم بخرم یه چی میخوام ک خوب باشه و کار امد روهم اذیت کننده نیست؟؟؟هی حس میکنم دستم بخوره ب ...

خریدی به منم بگو .نه اتفاقا خیلی هم خوبه

گوشتکوب برقیدچه مارکی داری؟

منم میخوان بگیرم فقط مارکشو موندم .زبقه ای خیلی خوبه هم شیکه هم فضا نمیگیره

آره خیلی شیکه مخصوصا که نور آبی کارشده 🥹

نخر مزه رنگش خوب نیست اب تصفه دار بندازی توش اجیم داشت کذاشتش کنار سماور خرید برقی یا اونکی به شیر و ...

چرا من قبلا داشتم

روشن مونده بود سینیش سوخته بود انداختم دور

یادم نمیاد مارکش برا هفت هشت سال پیش بود

مزه اشو دوس داشتم

و مشکلی ندارم

سماور داریم

من طبقه ی بالای خونه بابام

میرم برا استراحت و فیلم دیدن

هی باید بیام از پایین چایی ببرم

یا

نسکافه و دمنوش میخوام بخورم

اذیتم هی بیام از پایین ببرم

میخوام یدونه بخرم بزارم بالا

برای خودم

آره خیلی شیکه مخصوصا که نور آبی کارشده 🥹

کدومش نور ابی داره یه مارکی بود

چن وقت پیش تاپیک زدم دوست داشتم بخرم .اما چن نفر گفتن نه خوب نیست نخر

خیلی شیک و لاکچری بود

خریدی به منم بگو .نه اتفاقا خیلی هم خوبهگوشتکوب برقیدچه مارکی داری؟

ندارم عزیزم

من بالای خونه بابا مخصوص خودمه

اکثرا میرم اون بالا برا فیلم دیدن و خلوت کردن میخوام اون بالا دم دستم باشه

برا دمنوش و چای و نسکافه

هرکدام یه قشنگی داره من خودم روهمی میخوام بگیرم باز کنار همو نگاه میکنم میبینم اونام قشنگه پیش خودم ...

اره میدونی چن سال پیش داشتم

سبنی داشت

یه بار یادم رفت ک خاموشش کنم

داغ کرده بود

سینیش اب شده بود .از این جهت

بنظرم روهم بهتره

چرا من قبلا داشتم روشن مونده بود سینیش سوخته بود انداختم دوریادم نمیاد مارکش برا هفت هشت سال پیش بود ...

استاتر میشه بهت درخواست بدم کارت دارم

اره میدونی چن سال پیش داشتم سبنی داشت یه بار یادم رفت ک خاموشش کنم داغ کرده بود سینیش اب شده بود .از ...

آره زوهمی جدید تر هم هست