2777
2789
عنوان

چطوری خودکشی کنم که نمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 56 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درست نمیشه من یه دختر تو فامیلمون همین کارو کرد خودشو به خاطر خیانتای سوهرش سوزوند که جلب توجه کنه م ...

نقشم همین بود ولی واقعا تحملش برام سخت شده جلو چشمم با رلش چت میکنه همزمان پاکش میکنه فکر میکنه خرم بعد واق واق میکنه

کارما💫    

نمیتونم جایی برم خونه بابام از اینجا بدتره

خب اونجا نرو

برو سر کار با مهریه ت یه سوییت اجاره کن

چند سالته؟

من ۴۳ سالمه تازه یه ساله فهمیدم شوهرم غلطای اضافه میکنه هیچ بدرفتاری ای هم نداره وضعشم خوبه اصلا هم بی احترامی نمیکنه بهم ...فقط بخاطر اینکه سنم بالاست کار نیست برام اگر کار مناسب پیدا کنم یک ساعتم تو زندگیش نمیمونم

نقشم همین بود ولی واقعا تحملش برام سخت شده جلو چشمم با رلش چت میکنه همزمان پاکش میکنه فکر میکنه خرم ...

این کارو نکن چون براش مهم نیست به خودت آسیب نزن خاله دوستم همین کارو کرد ولی اون براش مهم نبود

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

خب اونجا نروبرو سر کار با مهریه ت یه سوییت اجاره کنچند سالته؟من ۴۳ سالمه تازه یه ساله فهمیدم شوهرم غ ...

موافقم باشما استاتر همینکار بکن

خدایا هزاران بار شکرت🙂‍↔️میشه یه صلوات برای رسیدن  هدفام بفرستید؟مرسی زیبا ها🩵

چ قرصی خوبه بخورم

ایبوپروفن و ژلوفن از هرکدوم پنج شیش تا خالی کن تو سطل آشغال، نخوری یه وقت واقعا،

به چیزی فکر کن که بتوانی بر زبان آوری و چیزی را بر زبان آور که بتوانی آن را بنویسی و چیزی بنویس که جرات داشته باشی امضایش کنی و چیزی را امضا کن که بتوانی انجامش دهی .

واقعی نخورم؟

گفتم فیلم بازی کن ، نخوری یه وقت ، وانمود کن خوردی ولی بریز تو سطل ، میفهمی؟

به چیزی فکر کن که بتوانی بر زبان آوری و چیزی را بر زبان آور که بتوانی آن را بنویسی و چیزی بنویس که جرات داشته باشی امضایش کنی و چیزی را امضا کن که بتوانی انجامش دهی .

خب اونجا نروبرو سر کار با مهریه ت یه سوییت اجاره کنچند سالته؟من ۴۳ سالمه تازه یه ساله فهمیدم شوهرم غ ...

28

خبر نداری خواهر جدیدا اگه زن مهریه بخواد نباید تا اخر عمر از مرد جدا بشه اگه بخوای طلاق بگیری مهریه پر

کارما💫