2821
2789
عنوان

اختلال یادگیری

156 بازدید | 19 پست

بچه کلاس دومو ارجاع دادن به مرکز مشاوره اموزش پرورش و اختلال یادگیری ثبت کردن

کسی اینطوری بوده؟

مادرش میگه خوندنش خیلی خوبه فارسیش هم عالیه معلمشمیگه بد خط مینویسه و کند

بنظرتون میشه اعتراض کرد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

باید تخصصی بررسی بشه و هر بچه ای که ریاضی یا فارسیش ضعیف هست رو نمیشه برچسب اختلال زد . ولی والدین هنم نباید سهل انگار باشن و مشکل بچه رو پیگیری نکنن .

شاید واقعا اختلال داشته باشه و نیاز به آموزش تخصصی و روش های خاص داشته باشه .

حتما این این بچه باید پیش روانشناس کاربرد بره تا مساله مشخص بشه ، بعد اگه نیاز بود درمان

[QUOTE=405304746ممکنه انتقالش بدن به مدرسه استثنایی؟[/QUOTE]

من معلم استثنایی ام . اگر مشکل هوش نداشته باشه، نه اصلا امکان نداره بفرستن استثنایی .

میگی روخوانی فارسیش خوبه ، پس به نظر نمی رسه مشکل هوش داشته باشه . نگران نباشید .

همون مدرسه عادی درس می خونه ، فقط یه روزایی در هفته میره مرکز اختلالات یادگیری و درس هایی که ضعف داره رو باهاش تخصصی و درست کار می کنن .

عزیزم نیازی به کار کردن باهاش نیست ، اگر مشکل خاصی داشته باشه ، تشخیص میدن و با برنامه آموزش رو شرو ...

ممنون چقد خیالم راحت شد میخاستم برم اموزش و پرورش شکایت کنم که بدون اطلاع من ارجاع دادنش

2823
2791
2779
2792