2777
2789

بچه من خیلی آرزو داشتم غضروف گوشم رو سوراخ کنم و مامانم خیلی مخالف بود خیلی خیلی مخالف بود تهش گفت با رضایت خودت برو سوراخ کن منم رفتم 🥲💔یک هفته ای میشه پیرسینگ زدم اصلا درد نداشتم حتی حین زدنش ولی از امروز گوشم ورم کرده قسمت غضروفش جوری ک انگار غضروف نیست گوشت گوشمه درد داره و قرمز شده ورم ک کرده میله ی پیرسینگ کیپش شده 🥲💔💔دارم سکته میکنم دستام مثل سگ میلرزه دلم میخواد برم بغل یکی گریه کنم🥲💔بچه ها خواهش میکنم سرکوفت نزنید راهنماییم کنید چیکار کنم؟ چیکار کنم گوشم خوب بشه؟ نمیدونم از ترس چجوری گوشیو نگه داشتم دستم انقد ک دستم میلرزه الاناس ک از ترس بیهوش بشم ب مامانمم نمیتونم بگم ورم کرده وگرنه زنده نمیزاره منو و ی عمر بهم سرکوفت میزنه و فحش میده🥲💔خواهش میکنم شما سرکوفت نزنید راهنماییم کنید کمکم کنید چیکار کنم دارم سکته میکنم از ترس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو دکتر

احتمالا انتی بیوتیک میده خوب میشی

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

براچی سرکوفت بزنیم؟

مادرتم نمیزنه

فورا برو دکتر ،بهونه نیار وگرنه پشیمونی میشه برات

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند./ تفاوت غم در کودکی و بزرگسالی، مزمن شدنش است/ آدمهای جدیدی وارد زندگی ام شدند، آنها هم ناامید کننده بودند، مثل تو،اما آمدنشان کمترین سودی که برایم داشت این بود که خاطرات تو را در ذهنم به قدر یک سر سوزن رساندند،آمدنشان باعث شد کمی خودم را بیشتر باور کنم. آمدنشان باعث شکستگی مجدد قلبم شد، اما من که اولین بارم نیست، کنار می آیم (3دی 1404)

نترس هیچی نیست . احتمالا با یه پماد تتراسایکیلین ساده چند روز چرب نگهش داری درست بشه . بازم به یه پزشک عمومی یا یه دکتر داروخانه نشون بده ببینتش بهت دارو بده بهتره

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
سلام من خودم پیرسر هستم مشکل تون رو بفرمایید

عزیزم التماست میکنم کمکم کن راهنماییم کن دارم سکته میکنم

من حدود یک هفته میشه فلت گوشم رو سوراخ کردم از همون موقع حتی حین سوراخ کردن درد نداشتم الان بعد یک هفته گوشم ورم کرده قرمز شده درد میکنه جوری ک میله پیرسینگ کیپ شده چیکار کنم ؟😭😭

براچی سرکوفت بزنیم؟ مادرتم نمیزنهفورا برو دکتر ،بهونه نیار وگرنه پشیمونی میشه برات

دستام داره میلرزه الانه ک بیهوش بشم از ترس حتی از ترس طرز صحبت کردنمم عوض شده مامانم زنده نمیزارتم