emma_light مدیر استارتر عضویت: 1404/10/06 تعداد پست: 24 عنوان میلی گلد 95 بازدید | 24 پست کسایی که اپ میلی رو دارن، ایا میشه کسی پولی توی حساب میلی شما واریز کنه و شما برداشت بزنی؟ امکان واریز پول توسط شخص دیگه به حساب میلی شما هست اصن؟ دیروز | 15:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
heyday عضویت: 1398/09/17 تعداد پست: 1989 فک نکنم بشه چون باید کارت به نام خودتون باشه تا بشه واریز انجام داد
sheida2430 عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 5087 میلی انتقال امتیاز دارهولی انتقال پول نه یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی 🌹
همسایه_کلثوم_اینا عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 20779 پول نه دیگه همون میلی رو برات انتقال میده تو میفروشی پوولت پایا میشه برات قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید
مامارضا5_20 عضویت: 1403/11/05 تعداد پست: 1391 خیر انتقال طلا میشهولی برداشت به حساب دیگه اصلا سلام بر تو
emma_light مدیر استارتر عضویت: 1404/10/06 تعداد پست: 24 فک نکنم بشه چون باید کارت به نام خودتون باشه تا بشه واریز انجام داد برای یه کار انلاینی، اون کارفرما بهم گفت که واریز حقوق رو از طریق اپ میلی برات میزنم. خواستم بپرسم اصن اینجوری میشه؟
emma_light مدیر استارتر عضویت: 1404/10/06 تعداد پست: 24 برگشته گفته مثلا روزی ۵۰۰ از اپ میلی برات واریز میکنم.... خواستم بدونم یعنی چجوری و درسته؟ میشه؟
heyday عضویت: 1398/09/17 تعداد پست: 1989 برای یه کار انلاینی، اون کارفرما بهم گفت که واریز حقوق رو از طریق اپ میلی برات میزنم. خواستم بپرسم ا ... نمیدونم والا، من برای بورس اینا شارژ میکردم قبلا میشد با کارت کس دیگه ولی الان باید به اسم خود شخص باشه
emma_light مدیر استارتر عضویت: 1404/10/06 تعداد پست: 24 پول نه دیگه همون میلی رو برات انتقال میده تو میفروشی پوولت پایا میشه برات برگشته گفته مثلا روزی ۵۰۰ از اپ میلی برات واریز میکنم.... خواستم بدونم یعنی چجوری و درسته؟ میشه؟
heyday عضویت: 1398/09/17 تعداد پست: 1989 برگشته گفته مثلا روزی ۵۰۰ از اپ میلی برات واریز میکنم.... خواستم بدونم یعنی چجوری و درسته؟ میشه؟ الان زدم نت فک کنم باشه انتقال هم
emma_light مدیر استارتر عضویت: 1404/10/06 تعداد پست: 24 خیر انتقال طلا میشهولی برداشت به حساب دیگه اصلا اها یعنی الان طرف برگشته گفته مثلا روزی ۵۰۰ از اپ میلی برات واریز میکنم.... خواستم بدونم یعنی چجوری ...؟ دروغه راسته...
emma_light مدیر استارتر عضویت: 1404/10/06 تعداد پست: 24 الان زدم نت فک کنم باشه انتقال هم مرسی عزیزمبازم اگه دوستان میدونن لطفا بهم بگن
همسایه_کلثوم_اینا عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 20779 برگشته گفته مثلا روزی ۵۰۰ از اپ میلی برات واریز میکنم.... خواستم بدونم یعنی چجوری و درسته؟ میشه؟ اره اون سه خط رو داخل برنامه بزن شماره حساب میلی خودت رو کپی کن بده بهش برات میزنه تو هم میفروشی روزی ۵۰۰هزار میشه حدود ۳۵میلی قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید
emma_light مدیر استارتر عضویت: 1404/10/06 تعداد پست: 24 اره اون سه خط رو داخل برنامه بزن شماره حساب میلی خودت رو کپی کن بده بهش برات میزنه تو هم میفروشی رو ... اها متوجه شدم پس شماره حساب میلی رو اگه بدم اوکی میشه که برام بزنه، مرسی عزیزم
همسایه_کلثوم_اینا عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 20779 اها متوجه شدم پس شماره حساب میلی رو اگه بدم اوکی میشه که برام بزنه، مرسی عزیزم یس قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید