2777
2789
عنوان

بهم تهمت زدن

187 بازدید | 18 پست

بهم تهمت خیلی سنگینی زدن که حتی شرم دارم به زبون بیارم من دختر پاک و مظلوم ک آزارم به مورچه نمیرسه هیچوقت دنبال خراب کاری نبودم دنبال خیانت ب شوهر نبودم اصلا از جنس مذکر فراریم در این حدم

بهم تهمت سنگینی زدن چهار ماهه درست نخابیدم درست نخوردم با بچه کوچیکم بد رفتار شدم با شوهرم بدرفتار شدم رفتم دو بار نوار قلب ازم گرفتن

سه هفته فیکس قلبم درد میکنه

چطور دلشون میاد به یه آدم اونم به یه مادر مظلوم که یه جای غریب زندگی میکنه تهمت بزنن

من امروز دیگ طاقتم سر اومد نفرین کردم. که آبروشونو خدا ببره آواره کوچه خیابون بشن به داغ بچشون بشینن یه روز خوش نبینن درد نا علاج بگیرن که تا ابد خونه نشین بشن انشالله هیچوقت خوشبختی بچه هاشون نبینن به زمین گرم بخورن مسخره عام و خاص بشن بی آبرو بشن

نابود بشن سیاه بخت بشن هرچی میگم دلم آروم نمیشه این آتیشی ک رو دلم گذاشتن تا ابد شعله وره

تا نابودیشون نبینم نمیبخشم نمیبخشم نمیبخشم

خدایا شکرت🙏💕 خدایادخترم سلامت و عاقبت بخیر بشه🤲 آمین🙏

عزت و ذلت دست خداست نه بنده هاش

اونهایی که همچین حرفی رو بخوان انقدر راحت باور کنند دیگه چقدر احمق هستن

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر شاهدی داشتی که حرفت رو تایید میکرد باید جای عذاب دادن خودت میرفتی شکایت میکردی و اعاده حیثیت میک ...

نه واقعا شرایط شکایت ندارم شوهرمم اجازه نمیده خدا فقط خدا میتونه دلم آروم نمیشه با شکایت با نابودی اینا شاید کمی دلم آروم بشه تهمت سخته سنگینه

یه بار تو یه همچین جمعی بودم که به راحتی به یه نفر تهمت خرابی زدند! به نظرت نشستم به این فکر کردم که وای راست می گن فلانی خرابه؟ نه بابا ادم اصلا از ظاهر و رفتار طرف می فهمی که اون خانوم ادم پاکی هست. فقط تو این چند سال فکر می کنم که اینها که تهمت زدند چه دل سیاهی دارند!

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

یه بار تو یه همچین جمعی بودم که به راحتی به یه نفر تهمت خرابی زدند! به نظرت نشستم به این فکر کردم ...

خب منم میگم حسادت دارن بهم منم نفرین کردم یکبار گذشتم دوباره تکرار کردن امیدوارم روی خوش زندگی نبینن امیدوارم ک داغ بچشون ببینن امیدوارم درد ناعلاج بگیرن امیدوارم بدترین اتفاقات تو زندگیشون بیفته لال بشن کور بشن فلج بشن هر نفسی ک میکشم با زجر باشه

نه واقعا شرایط شکایت ندارم شوهرمم اجازه نمیده خدا فقط خدا میتونه دلم آروم نمیشه با شکایت با نابودی ا ...

یعنی همسرت حاضره شما عذاب بکشی و مریض بشی ولی دنبال حقت نری؟ اتفاقا حتی اگر در حد شکایت هم پیش میرفتی این تهمت پیش بقیه از شما برداشته میشد چون اگر راست بود که شکایت نمیکردی. من یه خانمی رو میشناختم مادرشوهر و خواهرشوهرش توی دعوا و پشت سرش بهش میگفتن این خراب و فلانه. این خانم دیگه یه سری رفت شکایت کرد شاهد هم داشت اون زمان ۱۲ تومن فقط جریمه نقدی برای طرفین مقابل بریدن

عزت و ذلت دست خداست نه بنده هاش اونهایی که همچین حرفی رو بخوان انقدر راحت باور کنند دیگه چقدر احمق ه ...

البته که ابروعزت دست خداست ولی اکثرمردم باورمیکنن مخصوصاروای زن سن بالاباشه واسه خودم پیش اومده اسی هرچی نفرین کرده حقه

یعنی همسرت حاضره شما عذاب بکشی و مریض بشی ولی دنبال حقت نری؟ اتفاقا حتی اگر در حد شکایت هم پیش میرفت ...

واقعا پول برام ارزش ندارم ارزش شکایت ندارن این چند نفر آدم

خدا من تا نابودیشون نبینم نمیگذرم انشالله ک به بدترین شکل خدا جوابشون بده تاوان اینا با پول نمیخام

خب منم میگم حسادت دارن بهم منم نفرین کردم یکبار گذشتم دوباره تکرار کردن امیدوارم روی خوش زندگی نبینن ...

این ایه قران بخون تا دلت اردم بگیره. کسی که خدا در دنیا و اخرت لعنتش کرده دیگه نیازی به نفرین من و شما نداره. بدترین عذاب در انتظارش هست

بی تردید کسانی که زنان عفیفه پاکدامن باایمان را [که از شدت ایمان از بی عفتی و گناه بی خبرند] متهم به زنا کنند، در دنیا و آخرت لعنت می شوند، و برای آنان عذابی برزگ است.

واقعا پول برام ارزش ندارم ارزش شکایت ندارن این چند نفر آدم خدا من تا نابودیشون نبینم نمیگذرم انشا ...

تو اونها رو برای خودت بزرگ کردی. بعضی آدم ها انقدر حقیر هستند که ارزش شکایت کردن و وقت گذاشتن ندارند

اگر شاهدی داشتی که حرفت رو تایید میکرد باید جای عذاب دادن خودت میرفتی شکایت میکردی و اعاده حیثیت میک ...

عزیزم محکوم شدبخاطرسنش پنجاه به بالابوددوتاپسرداشت جریمه نقدی شدچه فایده ی داره اینهمه بری دادگاه اعصابت خردبشه بعدرای روبه چه نفرنشون بدی کاش خداهمچین ادمایی روخدااززمین ورداره تاموجب ناراحتی کسی نشن

عزیزم محکوم شدبخاطرسنش پنجاه به بالابوددوتاپسرداشت جریمه نقدی شدچه فایده ی داره اینهمه بری دادگاه اع ...

حرف شما درسته ولی میگم همچین آدمایی انقدر پست و عوضی هستند که باید با عواقب کارهاشون مواجه بشند