2777
2789

واکسن شو نزدی؟

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روزی چند بار اب نمک قرقره کن سرم شستشو از داروخونه بگیر با سرنگ بریز داخل بینیتو شستشو بده خوب استراحت کن غذاهای گرم و رقیق بخور خوب میشی زود

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

.

نکته آموزشی روز 📕

۸ درمان سریع سرماخوردگی🤧 در

بارداری🤰بدون دارو💉💊

⭕ نوشیدن یک لیوان آب جوش و لیمو ترش تازه و عسل صبح ناشتا هم در پیشگیری و هم درمان کمک میکند.🍯🍋

⭕۳تا ۴ روز اول سرماخوردگی را سعی کنید فقط مایعاتی مانند سوپ میل کنید

⭕ مصرف دمنوش به و به پخته شده و کبابی هم مفید است.🍵

⭕اگر سرفه خشک دارید ، مواردی از جمله به دانه در دهان و مکیدن آن ، خوردن مکرر نشاسته و روغن مالی قفسه سینه با روغن زیتون کمک کننده است.

⭕در صورت وجود ترشحات غلیظ میتوانید از بخور سبوس جو، پیاز در آب گرم کمک بگیرید. اگر اگر هیچکدام در دسترس نبود بخور آب گرم به تنهایی هم کمک کننده است.🧖♀️🧅

⭕غرغره مرتب با سرم شستشوی نمکی و در بینی کشیدن آن تخلیه ترشحات و باز کردن راه هوایی کمک میکند.👃

⭕مصرف روزانه فرنی بادام به همراه نشاسته یا آرد برنج هم به کم کردن سرفه های خشک کمک میکند.🥣

⭕از مصرف ادویه های تند و گوشت قرمز هم خود داری کنید.🥩❌

⭕مصرف میوه هایی مثل نارنگی و پرتقال هم بخاطر وجود ویتامینC مفید است

فقط 29 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یا صاحب الزمان ب تو سپردم 😪برا ظهورش صلوات

بیمارستان بستریم کردن

ان شالله که زودتر حالت خوب میشه عزیزم

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

ان شالله که زودتر حالت خوب میشه عزیزم

فداتشم عزیزم پسرم کوچیکه امروز مثلا تولد یکسالگیشه بعد سرفه شدید هم داشت پیش مادرشوهرم گذاشتم به شوهرم گفتم براش از داروخانه قطره پلارژین بگیره

2790
2778
2791
2779
2792