سلام من واقعا تو وضعیت بلاتکلیفی هستم نمیدونم چه برخوردی داشته باشم من یه خواستگار داشتم بار اول رفتیم کافه صحبت کردیم سه روز بعد پیام داد اگه مایلید ادامه بدیم منم گفتم باشه دوباره آخر هفته ی بعد قرار گذاشتیم قرارمون هم در کل خوب بود این رفت و تا دو هفته هیچ خبری ازش نبود طوری که من شمارش رو هم پاک کردم و خیلی ناراحت شدم بعد از دو هفته پیام داد و عذر خواهی کرد که طول کشیده و گفت داشتم سرفلان مسئله فکرمیکردم منم بهش گفتم کارش زشت بوده گفت خیلی سرم شلوغ بود و باز عذرخواهی کرد بهش گفتم بذاره فکرکنم من فردا شبش بهش پیام دادم که بهتره در مورد اون مسئله تلفنی حرف بزنیم بازم پیاممو سین نکرد تا فردا عصرش نوشت من نیم ساعت دیگه میرسم خونه اگه وقت دارید تماس بگیرم منم گفتم باشه خلاصه زنگ زد حدود بیست دقیقه در مورد اون مسئله صحبت کردیم و حل شد و باز خیلی خسته بود گفت در تماسیم و اینا خداحافظی کردیم الان باز دو روز گذشته خبری ازش نیست من نمیدونم چجوری رفتار کنم اگه خوشش نمیاد از من چرا ادامه میده اگه خوشش میاد چرا اینطوری رفتار میکنه من اصلا تحمل بی توجهی ندارم نمیدونم چیکار کنم صبرکنم دوباره تا خودش پیام بده؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜 وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره