2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیاد نمیگم ، من خیلی حرفه ای زبان میخونم سطح الانمم c2هست. ۳ ساله آنلاین یه موسسه معتبر میرم. ، بیشتر از ۳۰ تا. استاد به شدن حرفه ای داشتم لحجه خوبه و همیشه هم فعال بودم تا اینکه این ترم به خانمی اومده بود به همه ی بچه ها گیر الکی میداد یعنی انقدددددددددددددد وسط حرف زدنمون بهمون گیر میداد قیافش ترش میکرد که نصف بچه هویی که ترم قبل باهم یه عالمه حرف میزدیم و فعال بودیم همش ساکت بودیم و حتی اگه حرف میزدیم با اعتماد به نفس خیلیی خورد شده بود آخرشم این ترم امتحان اسپسکینگ داشتیم از ۳۰ نمره به من. ۱۷ داده چون یه کو چولو استرس داشتم😳😳😳

تکلیف رایتینگمو. دوتا داشتم از ۱۰ به هردو ۵ داده🙄 فقط فاینال که دست این نبود نمره کامل گرفتم آلان نمره. ۶۸ شده و حتی به ۷۰ هم نرسیده من حتی کمتر از ۸۰ هم نداشتم تاحالا

پرسیدم گفتن این ترم پاسی ولی خیلی ناراحتم به نظرتون پیگیری کنم؟ شاید بگید حالا که اسپیکینگ و رایتینگتو کم داده شاید بلد نیستی ولی دلیل اینکه گفتم پیشتر از ۳۰تا استاد داشتم همین بود من هر ترم حدود ۳ ساله صدمه میزارم و نمره هام عالی و خیلی وقتا کامل میشه 😭😭😭

پیگیری کنم؟؟

دل به دریا زده ای ، پهنه سراب است نرو... برف و کولاک زده راه خراب است نرو...

زیاد نمیگم ، من خیلی حرفه ای زبان میخونم. ۳ ساله آنلاین یه موسسه معتبر میرم. ، بیشتر از ۳۰ تا. استاد ...

پیگیری نمیشه کرد چون برای خودمم اتفاق افتاده

هیچ کاری نمیتونی بکنی

دانشجوی حقوق | پرانرژی | اهل اندیشه | علاقهمند به تاریخ، گربه تایپیست = نسخه آنلاین من 🐾این گربه تایپیست فقط اومده بگه: «نظرم جدیه، حتی اگه بامزه به نظر بیاد» 🐱💻

پیگیری نمیشه کرد چون برای خودمم اتفاق افتادههیچ کاری نمیتونی بکنی

یه شماره ای گذاشتن برا انتقاد نمیدونم چیکار کنم اصلا رسیدگی میشه یانه...

یه شماره ای گذاشتن برا انتقاد نمیدونم چیکار کنم اصلا رسیدگی میشه یانه...

همه جا از اون شمارهها و صندوقها و انتقادات و پیشنهادات هست اما فرمالیته است. هیچ رسیدگی نمیشه.

دانشجوی حقوق | پرانرژی | اهل اندیشه | علاقهمند به تاریخ، گربه تایپیست = نسخه آنلاین من 🐾این گربه تایپیست فقط اومده بگه: «نظرم جدیه، حتی اگه بامزه به نظر بیاد» 🐱💻

همه جا از اون شمارهها و صندوقها و انتقادات و پیشنهادات هست اما فرمالیته است. هیچ رسیدگی نمیشه.

فقط امیدوارم دیگه ایشون تیچرم نباشه تازه چندین بار گریه کردن بچه ها سر کلاسش خودمم یه بار گریم گرفت...

عزیزم چه موسسه ای میری؟ هزینش چقدره منم میخوام زبانو اوکی کنم

سفیر گفتمان این ترم. شده ۲۸۰۰ ولی خب گفتم سطحم خیلی بالاست ممکنه ۱۵۰۰ هم باشه میتونید برید تو سایت چک کنید🩶 میشه تو سوالم کمک کنید؟

سفیر گفتمان این ترم. شده ۲۸۰۰ ولی خب گفتم سطحم خیلی بالاست ممکنه ۱۵۰۰ هم باشه میتونید برید تو سایت چ ...

ممنون عزیزم شما روی چند ساعت زبان میخوندید؟ هر ترم یه ماهه؟

ببین در مورد سوالت به نظر من شما تو اون صندوق یا شماره تماس نظرتو بده اتفاقا اینجور موسسه ها نمیذارن براشون بد بشه و رضایت دانشجوهاشون خیلی براشون مهمه چون درآمدشون از این طریقه ضرر نداره پیگیری کردن شما کلی پول دادی یه مدرک با نمره کم بهت بده همه زحماتت به باد بره. از طرفی تاثیری که مدرس بد رو اعتماد به نفس میذاره رو خیلی سخت میشه جبران کرد بخصوص ایشون که اینقدر سم هستن که میگید خیلی ها ساکت موندن.

ممنون عزیزم شما روی چند ساعت زبان میخوندید؟ هر ترم یه ماهه؟ببین در مورد سوالت به نظر من شما تو اون ص ...

من خودم بیشتر تایم کلا و حدودا روز ۱ ساعت جدا از کلاس ، ترم قبلا ۲ هفته بود الان بله حدودا یک ماه و نیم ، باشه حتما پیگیری میکنم چون معمولا پاسخگوییشون عالیه