2777
2789
عنوان

پسر هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1141 بازدید | 142 پست
فعلا رو چیزی ریسک نکن ، به نظرم تا چند وقت دیگه اوضاع بهتر میشه ... یعنی امکان نداره قیمت ها از اینم ...

هعی

هعی

هععععععععی

آقا هستم،جان عزیزت لایک نکن🫤🫤🫤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طلا رو زدم تو کارمغازه زمنگرفتماشین و... ارز دیجیتال مسیر اشتباه13000 هزار دلار.......

ای وای.... وام نمیتونی بگیری...؟ برادرشوهرم 40 سالشه قسم میخورم تو کل عمرش 2 سال هم کار نکرده.. وام ازدواج میخره فقط ومعامله ماشین.. میلیاردره... اما شوهرم همه عمرشو جون کند و کار کرد فقط خرج شکممون درمیاد

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مادر و پدرای خیلی سختگیر ، بهترین دروغگو ها رو تحویل جامعه میدن
بخدا زندگی من عالی بودیهو همه چی خراب شد

دقیقا همین جوری عمل میکنه اصلا اون شخص متوجه نمیشه چه اتفاقی میفته با اینکه هنوزم با چشم دیدم برام بسیار عجیبه قدرتش ولی واقعیت داره کاش زودتر به این باور راجع به این موضوعات رسیده بودم الان دیگه شک ندارم برای پدرم هم از این دعاها گرفتن خانواده ما متاسفانه تو این امور ساده بودن و ما سی ساله ازین بابت ضربه خوردیم.. جالبه حتی بدون اینکه من چیزی بگم سریع گفت از جانب خانواده پدری بوده و از بین سه تا اسم که دادم قشنگ آدم خوب رو از اون دوتا بی وجدان جدا کرد و گفت این یکی نبوده اون دوتا ولی مشکل سازن

ای وای.... وام نمیتونی بگیری...؟ برادرشوهرم 40 سالشه قسم میخورم تو کل عمرش 2 سال هم کار نکرده.. وام ...

میدونی من کلی ضرر کردم

400 وام گرفتم ماشین بگیرم بزارم شرکت

70 کم داشتم

باز زدم تو کار ارز

دارم قسط وامی میدم که پولش رفته

کلا انگا مغز خر خورده بودنم

برادر و زن برادرم مرتب برام دعا میگیرن نمیدونم چیکار کنم حتی نماز شب میخونم ولی هیچ اثری ندیدم

تا باطلشون نکنی همین آش تو همین کاسه.. خدا لعنت کنه اینایی که مشکل میندازن تو زندگی مردم را.. بعدش باید حرز بگیری ک نتونن کاری کنن مجدد

دقیقا همین جوری عمل میکنه اصلا اون شخص متوجه نمیشه چه اتفاقی میفته با اینکه هنوزم با چشم دیدم برام ب ...

من به دوتا خوانده شک داشتم

4

6 نفره

بخدا خودش گفت 4 یا 6 نفره

میدونمم کار کیه

مشکل اینه زندگی من نابود بشه زندگی اون درست میشه

منی ک حامی نداشتم ولی همیشه حامی بودم

هووف

حتی نفرینش نمیکنم

چجوری 13000 دلار سود نداده ؟

پله پله

اول هولدر بودم

بعد فیوچرز

شراکتی کار میکردم

سود 50/50ضرر 50/50

سود زیاد میکردم

یهو کل پولم لیکوئید شد

شریکم بلاکم کرد

نفر دوم ک شریک شدم فارکس کار مکرد

زندگیش عالی بود

با من ک شریک شد

اونم ضرراش شروع شد

من به دوتا خوانده شک داشتم46 نفرهبخدا خودش گفت 4 یا 6 نفرهمیدونمم کار کیهمشکل اینه زندگی من نابود بش ...

مشکل پدر مادرای خوب همینه بچه ها رو ساده بار میارن خودشون هم سادگی رو آموزش میدن غافل از اینکه اون بیرون آدما داخلش ن با بیرونشون زمین تا آسمون فرق داره کلی دغل کار و ریاکار به اسم خوب جا خوردند ماها هم بعد بیس سی سال چی بشه متوجه بشیم از کجا داشتیم میخوردیم بعدشم تازه دلمون نیاد نفرینشون کنیم.. من دیگه جدیدا واگذار میکنم بخدا که میدونه از کجا بزنه و میگم خدایا یه جوری باشه که دیگه زمان نداشته باشه به فکر خراب کردن کار ما باشه