2777
2789
عنوان

پسر هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1061 بازدید | 137 پست
یه خورده برو تو کار قانون جذب خیلی تاثیر میزاره تو زندگی من الان 2 ساله دنبال میکنم

کتاب راز

یا 28 معجه شکرگزاری ا راندا برن

کل زندگی بر اساس شانسه به نظرم

آقا هستم،جان عزیزت لایک نکن🫤🫤🫤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وادختر مردم رو بیاره تو این وضعیت؟چی میگید توروخدا

اون ادم هایی هستن ک میگن بچه دار بشی روزیت زیاد میشی. انگار ک خدا قراره ی فقیر رو قارون بکنه

یا طرف معتاد میگن زنش بدی درست میشه

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

بخدا زیاد تلاش میکنمانگا خداباهام قهره

برادر عزیز خدا الان و در حال حاضر با بیشترمون قهره،، اوضاع اکثریت داره رو به افول میره

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

خدا به دادمون برسه فقط

دیگه امیدی نمونده روز به روز داره بدتر میشه، شما هم غصه نخور، فقط اینو بدون یه نمونه خود من که تو بورس کلی ضرر کردم و پولم برنگشت، یه نفر ازم پول قرض گرفت، طلا فروختم براش، پسم نداد و رفت و الان مدرکی ندارم که بتونم پس بگیرم، بببین خیلیها مثل شما هستن و اینکه کاملا درک میکنم

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶