2777
2789
عنوان

ف‌ ال گرفتم راجب شوهرم بیایدددد

197 بازدید | 35 پست

بهم گفت ک خیلی دوست داره زندگیتون باهم خیلی خوب میشه در اینده اما یکم شیطونی داره و اینم گفت ک حالا شاید در حد چتی شوخی چیزی اما ن اینکه با ی نفر باشه 😑💔 من خودم فهمیدم شوهرم بیرون میخواد شیرین بازی دراره گاهی همه بگن وای چقد این ادم خوبیه و... یا گاهی فیلم پ....ورن میبینه حالا این خیلی رو مخمه این موضوع شیطنت اگ ب شما میگفت چیکار میکردید😕 چیزی ندیدم بش مث چت با یکی چندبارم بهش با اکانت فیک و شماره اینا پیام دادم جوری ک شک نکنه جواب نداده نمیدونم شما اینو میشنیدید چیکار میکردید☹️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اعتقاد ندارم

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم

عزیزم هیچ اعتماد ب ف.ال نکن من میگف زندگیت نابوده تموم طلاق۱۰۰درصد الان بچه دومم توراهه ...اصلا گوش نده ب شوهرتم شک نکن مردا بخدا چ مواظبشون باشی و نباشی بخوان کاری کنن میکنن

واسه من گرفت گفت 6ماه دیگه جدا میشی من گفتم غیر ممکنه بخدا همون شد

اکثرشون دروغه و کلا خوب نیس ادم زندگیشو حول محور ف ال جلو ببره ولی منم گرفتم بعد با خودم میگفتم امکان نداره من فلانکارو کنم و امکان نداره فلان اتفاق بیفته اما دقیق همون شد

Intj- 

عزیزم هیچ اعتماد ب ف.ال نکن من میگف زندگیت نابوده تموم طلاق۱۰۰درصد الان بچه دومم توراهه ...اصلا گوش ...

بستگی ب اون شحصی دارع ک ف. ال میگیره این واقعا همه چیزو درست میگفت

ی شماره بود معرفی کردن بمون از تلگرام بهش پیام دادیم

اکثرشون دروغه ذهنتو درگیرش نکن

واسه خودم پیش اومده درست دربیاد اما مثلا اینجا واسم گرفتن اشتباه بود

پس بیخیالش

Intj- 

2790
2778
2791
2779
2792