2777
2789
عنوان

کسایی که ماشینشونو بیمه کردن بیان

82 بازدید | 13 پست

ماشینمون با تعهد مالی ۲۴۰ میلیون بیمه کردم یعنی اگر خدا نکرده تصادف بشه بیمه تا ۲۴۰ میلیون خسارت بهمون میده

ولی این چند ساله که بیمه کردیم شکر خدا خسارت و تصادفی نداشتیم

تعهد مالی هم از حداقل ۵۰ میلیون تومن بود تا به بالا حالا اومدم خونه با خودم فگر کردم کاش تعهد مالی رو کمتر میکردم چون مبلغ پرداختی بیمه برای حداقل تعهد مالی ارزونتر بود و هرچی تعهد بالاتر نبلغ بیمه بیشتر برای من ۲۴۰ ملیون رو زد

کسایی که تجربه دارند بیان ببینم چه جوریه کدوم بهتره و اینکه اگر در سال خسارت تصادف نداشته باشیم تخفیف عدم خسارت شاملمون میشه

خب دیگه بیمه ثالث دوتا تعهد داره مالی و جانی

جانی میشه همون دیه کامل یه انسان که ثابت هست نرخ ش

مالی هم میشه اون آسیبی که به ماشین تون وارد میشه

الان واسه شما زده 240 تومان این عدد میتونستی تغییر بدی

خودت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه پراید داره ۲۵۰ تعهد مالی گرفتم کمتر از این دیگه منطقی نیست چون اگه کسی با به ماشین خارجی تصاد ...

ماشین خارجی چون غیرمتعارف هستن تو ایران

همشون در حد یه دنا پلاس محاسبه میشن موقع خسارت

اون تعهد مالی کم کنی اونقدری مبلغ کلی که میدی کم نمیشه.

اتفاقا خوب کردی. ۵۰ تومن و اینا خیلی کمه برای تعهد مالی.

انشالله هیچ وقت تصادف نکنی اما تصادف خبر نمیکنه. یه باره. کار خوبی کردی

مهربان باشیم   
اون تعهد مالی کم کنی اونقدری مبلغ کلی که میدی کم نمیشه.اتفاقا خوب کردی. ۵۰ تومن و اینا خیلی کمه برای ...

مدیر بیمه گفتند تعهد مالی بین ۱۴۰ میلیون و ۲۴۰ میلیون ۲۵۰ هزار تومنه فرق پرداختش

مبلغ زیادی نیست واقعا

یه 207زد به من صفر بود فقط یه چراغ و افتش 70میلیون شد

و خسارت ماشین من هنوز کم بود چون از لاستیک خورده بود شد30 تومن جمعش شد 100میلون پس 240عدد زیادی نیست واقعا!!

انشالله که هیچ وقت تصادف نه میکنید نه کسی میزنه به ماشینتون ولی خوب بیمه لازمه.و عدد زیادی نیست 240

شاید هنوز دیر نیست...

یه پراید تحت هیچ شرایطی نمیتونه به یه دنا پلاس اینقدری آسیب برسونه ولی خب ۲۰۰ عدد مناسبه

البته گاهی اوقات زیاندیده دو یا سه نفر هستند به ماشین ام وی ام توی محله ما زد یک ۲۰۶ که پارک بود و اومد توی خونه ما و کرکره حیاط و سایه بان ما رو خراب کرد سقف مالی ماشین ۱۵۰ هست و ماشین ۲۰۶ طبق فاکتور بالای ۱۵۰ خسارت دیده

کاربر آقا 
البته گاهی اوقات زیاندیده دو یا سه نفر هستند به ماشین ام وی ام توی محله ما زد یک ۲۰۶ که پارک بود و ا ...

آره پیش میاد ولی شخصی که دیگه واقغ اینشکلی همزمان به چند نفر خسارت بزنه

جز اشخاص پرخطر محسوب میشه معمولا دفاتر بیمه اصلا اینارو بیمه نمیکنن

ما خودمون دفتر داریم شوتی ها و این موردها رو استعلام میگیریم اکثرا بیمه نمیکنیم

آره پیش میاد ولی شخصی که دیگه واقغ اینشکلی همزمان به چند نفر خسارت بزنه جز اشخاص پرخطر محسوب میشه ...

پیش میاد ممکنه طرف آدم پر خطری هم نباشه ولی در کل آدم باید همه جوانب رو در نظر بگیره

کاربر آقا