2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای بابا دلم میخواد باهاشون قطع ارتباط کنم خیلی آدمای بیشعورین بخصوص داییم

من زیاد نمی رم اونجا بابام هم مناسبت به مناسبت

کلا سردیم باهاشون

...گم شده در فرهنگ های مختلف🐳🏯🗽🗺️

من زیاد نمی رم اونجا بابام هم مناسبت به مناسبتکلا سردیم باهاشون

من مادرم بیخیالشون نمیشه خصوصا موقع جنگ که اونجا موندیم خیلی اذیت شدم مادربزگم پدربزرگم خوبه فقط بچه هاش

من مادرم بیخیالشون نمیشه خصوصا موقع جنگ که اونجا موندیم خیلی اذیت شدم مادربزگم پدربزرگم خوبه فقط بچه ...

باز مامان من اصرار نمی کنه

علاقه ک به اصرار نیس خودش از رفتار های ما فهمیده علاقه چندانی به دیدنشون نداریم

باز مامان من اصرار نمی کنهعلاقه ک به اصرار نیس خودش از رفتار های ما فهمیده علاقه چندانی به دیدنشون ن ...

ماهر پنجشنبه هم دور هم جمع میشیم یا شروع میکنن به فحش کشی و بد پدرم رو گفتن

چرا چون پدر من شغلش دولتیه و اینکه کم حرف میزنه خیلی ساخته با این مشکل دارن

ماهر پنجشنبه هم دور هم جمع میشیم یا شروع میکنن به فحش کشی و بد پدرم رو گفتن چرا چون پدر من شغلش دولت ...

حسادت می باره ازشون

پدرتون از روی بزرگی و فهمیدگی حرفی نمی زنن

ولی شما پشت پدرتون باشین من بارها دفاع کردم و بارها جوابشونو دادم توی جایگاه خودت بر اساس ادب حرفتو بزن مطمئن باش ساکت می شن

اونا حسرت زندگی پدر شمارو می خورن

حسادت می باره ازشونپدرتون از روی بزرگی و فهمیدگی حرفی نمی زننولی شما پشت پدرتون باشین من بارها دفاع ...

نمیدونم چی بگم واقعا بهشون

خیلی اذیت میگن با حرفاشون هم پدر هم مادرم باعث دعوا بینشون میشن

نمیدونم چی بگم واقعا بهشون خیلی اذیت میگن با حرفاشون هم پدر هم مادرم باعث دعوا بینشون میشن

از لحاظ اجتماعی و مالی پدرتون از خانواده مادرتون بالاتره؟

نمی دونم چی باید بگم واقعا تو نباید نگران رابطه پدرمادرت از حرف اونا باشی الان مامان بابات باید حفظ کنن رابطشون رو

نه تو دستو پا بزنی

گفتی با مامان بزرگ بابا بزرگت مشکلی ندارین به اونا بگو دخالت کنن

از لحاظ اجتماعی و مالی پدرتون از خانواده مادرتون بالاتره؟نمی دونم چی باید بگم واقعا تو نباید نگران ر ...

از نظر اجتماعی اره ولی از نظر مالی برابریم والا میترسم مادربزرگم اینا حرف تو دهنشون نگه ندارن