2777
2789

عی بابا

هیچ کس از عشق سوغاتی ب جز دوری ندید ......................هر چقدر یعقوب تنها شدزلیخا بیشتر.... ..........بربخار پنجره یک شب نوشتی عاشقم.... ............. .«.خون» شد انگشتم برآجر حک کنم مابیشتر☘️❤️☘️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ای بابا دلم میخواد باهاشون قطع ارتباط کنم خیلی آدمای بیشعورین بخصوص داییم

من زیاد نمی رم اونجا بابام هم مناسبت به مناسبت

کلا سردیم باهاشون

...گم شده در فرهنگ های مختلف🐳🏯🗽🗺️

من زیاد نمی رم اونجا بابام هم مناسبت به مناسبتکلا سردیم باهاشون

من مادرم بیخیالشون نمیشه خصوصا موقع جنگ که اونجا موندیم خیلی اذیت شدم مادربزگم پدربزرگم خوبه فقط بچه هاش

کاربری دست دوتا خواهره عزیزان 🤍🥹

من مادرم بیخیالشون نمیشه خصوصا موقع جنگ که اونجا موندیم خیلی اذیت شدم مادربزگم پدربزرگم خوبه فقط بچه ...

باز مامان من اصرار نمی کنه

علاقه ک به اصرار نیس خودش از رفتار های ما فهمیده علاقه چندانی به دیدنشون نداریم

باز مامان من اصرار نمی کنهعلاقه ک به اصرار نیس خودش از رفتار های ما فهمیده علاقه چندانی به دیدنشون ن ...

ماهر پنجشنبه هم دور هم جمع میشیم یا شروع میکنن به فحش کشی و بد پدرم رو گفتن

چرا چون پدر من شغلش دولتیه و اینکه کم حرف میزنه خیلی ساخته با این مشکل دارن

ماهر پنجشنبه هم دور هم جمع میشیم یا شروع میکنن به فحش کشی و بد پدرم رو گفتن چرا چون پدر من شغلش دولت ...

حسادت می باره ازشون

پدرتون از روی بزرگی و فهمیدگی حرفی نمی زنن

ولی شما پشت پدرتون باشین من بارها دفاع کردم و بارها جوابشونو دادم توی جایگاه خودت بر اساس ادب حرفتو بزن مطمئن باش ساکت می شن

اونا حسرت زندگی پدر شمارو می خورن

حسادت می باره ازشونپدرتون از روی بزرگی و فهمیدگی حرفی نمی زننولی شما پشت پدرتون باشین من بارها دفاع ...

نمیدونم چی بگم واقعا بهشون

خیلی اذیت میگن با حرفاشون هم پدر هم مادرم باعث دعوا بینشون میشن

نمیدونم چی بگم واقعا بهشون خیلی اذیت میگن با حرفاشون هم پدر هم مادرم باعث دعوا بینشون میشن

از لحاظ اجتماعی و مالی پدرتون از خانواده مادرتون بالاتره؟

نمی دونم چی باید بگم واقعا تو نباید نگران رابطه پدرمادرت از حرف اونا باشی الان مامان بابات باید حفظ کنن رابطشون رو

نه تو دستو پا بزنی

گفتی با مامان بزرگ بابا بزرگت مشکلی ندارین به اونا بگو دخالت کنن

از لحاظ اجتماعی و مالی پدرتون از خانواده مادرتون بالاتره؟نمی دونم چی باید بگم واقعا تو نباید نگران ر ...

از نظر اجتماعی اره ولی از نظر مالی برابریم والا میترسم مادربزرگم اینا حرف تو دهنشون نگه ندارن