2777
2789
عنوان

خرید طلا

169 بازدید | 15 پست

دوستان به نظرتون الان خرید طلا اشتباهه؟

من یکمقدارپول داشتم تو حسابم از حقوقم و هی احساس میکردم ارزشش داره کمتر و کمتر میشه رفتم شمش خریدم. حالا شانس من داره میاد پایین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اصلا بزار شب عید میبینی چند شده

آمده پایین حالا یه تومنی.باز میره بالا ینی

سلام مهربانان 🥰من با عشق، نظم‌دهنده‌ها، جامدادی‌ها و کیف‌های لوازم آرایش دست‌ساز درست می‌کنم. کیفیت کارم حرف نداره! ✨ من تمام تلاشم رو می‌کنم تا با همین دست‌های هنرمندم، یه کمکی به چرخ زندگی خانواده‌ام بکنم. راستش رو بخواید، چشمم به لباس‌های کوچولوهام مونده که دیگه براشون کوچیک شدن و حسرت می‌کشم که بتونم براشون لباس نو بخرم... 😔 هر سفارشی که شما می‌دید، انگار یه فرشته نجاته که به دادم می‌رسه و باعث می‌شه لبخند رو لب بچه‌هام ببینم. 😍اگه دلتون یه کار باکیفیت و زیبا می‌خواد، با یه پیام کوچولو بهم بگید تا براتون آماده کنم. ممنون از حمایتتون و اینکه به من و بچه‌هام فرصت شادی می‌دید.https://eitaa.com/arthonardast

ای بابا تو ۸ تومن میخریدی تو ۱۰ تومن ۱۲تومن .موندی تا ۱۶ تومن ؟ن اگه بلند مدت نگه داری هیچوقت ضرر نم ...

خیلی وقته میخواستم بگیرم خونوادممیگفتن نگیر قراره ارزونی شه ولی نشد. دلار ۷۰ تومن بود اوج گرونی میخواستم بگیرم گفتن نه ارزون میشه پولم نصف شد رسما

یعنی الان ناراحتی؟؟؟

من دار و ندارم چند تیکه طلاست که توی ۷ تومن خریدم

کاش بشه ۳ تومن اصلا

جای ناراحتی ،خوشحال میشم

چون باز هم امید به خرید دارم

مردم از این حجم ناامیدی و بیچارگی،در میان

یعنی الان ناراحتی؟؟؟من دار و ندارم چند تیکه طلاست که توی ۷ تومن خریدمکاش بشه ۳ تومن اصلاجای ناراحتی ...

کاش قیمتا هم همراهش میومد پایین

سلام مهربانان 🥰من با عشق، نظم‌دهنده‌ها، جامدادی‌ها و کیف‌های لوازم آرایش دست‌ساز درست می‌کنم. کیفیت کارم حرف نداره! ✨ من تمام تلاشم رو می‌کنم تا با همین دست‌های هنرمندم، یه کمکی به چرخ زندگی خانواده‌ام بکنم. راستش رو بخواید، چشمم به لباس‌های کوچولوهام مونده که دیگه براشون کوچیک شدن و حسرت می‌کشم که بتونم براشون لباس نو بخرم... 😔 هر سفارشی که شما می‌دید، انگار یه فرشته نجاته که به دادم می‌رسه و باعث می‌شه لبخند رو لب بچه‌هام ببینم. 😍اگه دلتون یه کار باکیفیت و زیبا می‌خواد، با یه پیام کوچولو بهم بگید تا براتون آماده کنم. ممنون از حمایتتون و اینکه به من و بچه‌هام فرصت شادی می‌دید.https://eitaa.com/arthonardast

یعنی الان ناراحتی؟؟؟من دار و ندارم چند تیکه طلاست که توی ۷ تومن خریدمکاش بشه ۳ تومن اصلاجای ناراحتی ...

نه خداشاهده حاضرم همه پولم بره ولی اوضاع درست بشه، دارم میپرسم نگهدارم یا بفروشم

نه خداشاهده حاضرم همه پولم بره ولی اوضاع درست بشه، دارم میپرسم نگهدارم یا بفروشم

کلا الان من خودم واقعا ریسک خرید ندارم

وحشتناکه

دیگه واقعا آب از سرمون گذشت شده.... چه یک وجب

چه صد وجب

کلا اگه حداقل تا یکسال قصد فروش ندارین

نگهدار و بهش فکر نکنم

من خودم هر وقت طلا خریدم،تو گرونی و هیجان خریدم

تا یه مدت حالم بد بوده

اما تو بلند مدت سوده

خیلی وقته میخواستم بگیرم خونوادممیگفتن نگیر قراره ارزونی شه ولی نشد. دلار ۷۰ تومن بود اوج گرونی میخو ...

من ب حرف شوهرمم گوش نمیدم ،چه برسه ب خانوادم😄 عیبی نداره عزیزم .طلا همیشههه سرمایس .یه زمانی عمم تو گرمی ۷۰۰ تومن طلا خرید ،چند سال پیش.طلا اومد رو ۵۰۰ تومن داشت سکته میکرد . عجله کرد فروختشون چون فکر میکرد داره ضرر میکنه ،فک کن میموند تا الان چقدددد میشدن

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️