2777
2789
عنوان

قارچ ناحیه خصوصی خوب میشه⁉️

92 بازدید | 12 پست

خیلی استرس دارم

از خوابگاه گرفتم، رفته بودم حموم بعدش اینطوری شدم😭😭

کارتونی توی بچگی دیدی که اسمشو یادت رفته؟ بیا تلگرام با هم پیداش کنیم!🌱 سرچ کن: shahr_gomshodegan

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پارسال روی کشاله رانم زدع بود رفتم دکتر شامپو وپماد من درست استفاده نکردم کامل خوب نشد الان که زده به سینه ها وزیر بغلم پهلوهام.

من چون بابدن خیس لباس جذب میپوشیدم به همه جام منتقل شده.

چند روزه پماد کلوتریمازول میزنم بهترشدن

من پارسال روی کشاله رانم زدع بود رفتم دکتر شامپو وپماد من درست استفاده نکردم کامل خوب نشد الان که ز ...

شامپوت چی بوده؟

وای خدا

من ۶ روزه گرفتم داغونم🥲😭

کارتونی توی بچگی دیدی که اسمشو یادت رفته؟ بیا تلگرام با هم پیداش کنیم!🌱 سرچ کن: shahr_gomshodegan

خودت ازداروخانه قرص فلوکونازول بگیر باشامپو وپماد کلوتریمازول اینارو مصرف کن خوب میشی یه هفته نشده

چه شامپویی؟

اونا رو دکتر نوشته گرفتم

۶ روزه انقدر بد شده

سرطان نگیرم😑

چه شامپویی؟اونا رو دکتر نوشته گرفتم۶ روزه انقدر بد شدهسرطان نگیرم😑

نترس چیزی نیس برای همه پیش میاد سعی کن درست استفاده کنی که ریشه کن بشه

ازجاهای مرطوب ولباس خیس اینجور چیزا پیش میاد

چه شامپویی؟اونا رو دکتر نوشته گرفتم۶ روزه انقدر بد شدهسرطان نگیرم😑

چند سال پیش که گوشی نبود اطلاعات مامانم سینه هاش کلن قارچ زده بود دختر داییم دستاش قارچ زده بودخیلی خارش میداد. ماهم ک نمیدونستیم فکمیکردیم عرق سوز شده نه دکتر رفت نه درمان کرد خودش خود به خود بعد یه مدتی خوب شد الان تازه میفهمیم قارچ بوده

قارچ چ جوری منتقل میشه و چه اتفاقی میفته؟خانما روزانه باید لباس زیر عوض کنند و شبا تو خونه نپوشن حتی

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............