2777
2789
عنوان

دخترم ترس از دست دادن منو داره 🥲

264 بازدید | 32 پست

سه سالشه ،گاهی بغض میکنه گریه میکنه میگه اگه تو نباشی یا بمیری من تنها میشم کسی رو ندارم و این فکرا خیلی آزارش میده چی بهش بگم خوب بشه یا چیکار باید بکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فعلا که درک نداره بهش بگو من هنوز جوونم سالمم قراره هنوز با تو کلی کارا کنیم بریم مدرسه بیام دنبالت عروست کنم هنوز کلی کار داریم منم همیشه پیشتم

قربون مرامت یه صلوات مهمونم کن شاید خدا به مدد دل پاکت کمکم کرد

اولا اینکه باید محتواهایی که نگاه میکنه رو کنترل کنی ممکنه حس از دست دادن یا تنهایی رو از اونجا یاد گرفته دوما باید یکم روی روابط اجتماعی بچتون کار کنید چون عملا کس دیگر غیر شما رو نداره فک میکنه اگر برید تنها میشه سعی کن ببریش مهدکودکی کلاس نقاشی قران چیزی که دوست جدید پیدا کنه

خلاصه ادم های اطرافش رو بیشتر کن

اولا اینکه باید محتواهایی که نگاه میکنه رو کنترل کنی ممکنه حس از دست دادن یا تنهایی رو از اونجا یاد ...

چشم عزیزم درست میگی ،،من و پدرش کمی دعوا و مشکل داشتیم فک کنم همش از اونجا سرچشمه میگیره دلم آتیش گرفته براش بخداااااااا