2777
2789
عنوان

آمدم مشهد

76 بازدید | 6 پست

تو دلم میگم انشالله حاجت همتون روا بشه انشالله هرکی نینی میخواد خدا بهش بده انشالله هرکس مشکل ازدواج داره جور شه الهی هرچی مستاجره خونه خوب پیدا کنه،صاخب خونه بشه انشالله هرکس درگیر مسئله مالی هست جور شه براش از راه خیر،الهی هیچ زندگی بهم نخوره،خدایا خودت به حرمت همین ضریح زندگی همه رو درست کن خدایا نزار کسی راه اشتباه بره خدایا هرمی بلاتکلیف هست از بلاتکلیفی درش بیار،شفای عاجل به همه بیمارا بده

خدایا به حرمت همین ضریح به حرمت همین دل شکسته آبروی بنده هات و حفظ کن نزار راه غلط برن،خودت برشون گردون

مراد دلشون و با مصلحت خودت یکی کن

خدایا اگه تو راهی هستن که خیر و مصلحت تو نیست،خودت کمکشون بده

الهی آمین 💚 🤲

هر که شود صید عِشق کی شود او صید مَرگ💚۱۷خرداد ۱۴۰۳ امضام و عوض کردم ✨یه دغدغه خیلی سنگینی تو سرمه امیدوارم درست بشه💞میشه برام دعا کنین؟اسمم ملیکاست🤍 موسیقی و تآتر کار میکنم سوالی داشتین در این باره جواب میدم😍✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی برای مولامون هم دعا کن

برای منم دعا کن خیلی خیلی زیاد اسمم فاطمه هست

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست