حق حبس دو قسمت تمکین عام و تمکین خاص داره
تمکین خاص یعنی رابطه زناشویی
و تمکین عام یعنی رفت و آمد فامیلی با خانواده شوهر و خودش ،غذا درست کردن ،سفر رفتن دوتایی و...
به چه دردی میخوره و کی میتونه استفاده کنه؟
دختری که عقد کرده باشه و باکره (که یا خودشون تایید میکنن یعنی زن و مرد که رابطه نداشتن یا اینکه اگر مرد بخواد دروغ بگه و بگه رابطه داشتم و زن بگه نداشتم.زن فرستاده میشه پزشکی قانونی و دو نفر اونجا اونو معاینه دقیق میکنن)
به چه دردی میخوره؟
زمانی که تو عقد متوجه شدی شوهرت دیوانه روانیه
دروغ گفته,پنهان کاری کرده و مشکلات روانی و جسمی داره که تو نمیدونستی و ادامه زندگی باهاش امکان پذیر نیست و امنیت جانی و روانی نداری
و شوهرت باهات توافقی نمیاد که جدا بشه.
میری و حق حبس مهریه رو اجرا میذاری
یعنی تا زمانی که مهرم و یکسری شروط دیگه به من داده نشده من میتونم نه تمکین عام کنم نه خاص
ناشزه نمیشم اگر تمکین نکنم و نفقه پابرجا هست.
خونه پدرم در امان میمونم و درخواست طلاق میدم.
حالا فکر نکنید که نفقه مبلغ بالاییه یا پرونده ها ماهیانه بررسی میشه.یا مهریه دو دستی تقدیم خانوم میشه.
شاید یکسال یا دوسال حتی زمان ببره که هر پرونده رسیدگی بشه و آقا تا جایی که توان داره میتونه برای هر کدوم و در هر مرحله تجدید نظر بخواد و اعسار بذاره.
و سکه شاید دوسال و یا سه سالی یکی بشه بدون پیش پرداخت حتی اگر مرد داشته باشه. ولی کافیه که خودشو معسر نشون بده و اون کسی که باید ثابت کنه که داره تو هستی که اصولاً راه فرار زیاده و ثابت نمیشه...
الان چه اتفاقی افتاده
تمکین خاص پابرجاست ولی تمکین عام رو باید انجام بدین
و فکر کنید که آیا میشه وقتی تو یه خونه با شوهرت زندگی میکنی با زور و بدون رضایتت باهات رابطه برقرار نکنه؟
خیر این غیر ممکنه
من از حق حبسم استفاده کردم.این حق واقعا به نفع دخترهای ما بود،
که متاسفانه اون هم ازشون گرفته شد.